Meizu 17 yepyeni bir kamera teknolojisi ile geliyor - Haberler - indir.com

Meizu 17 yepyeni bir kamera teknolojisi ile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-12 20:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticilerinden olan Meizu, önümüzdeki yıl sunacağı Meizu 17 modelinde kullanacağı yeni kamera teknolojisini doğruladı. 2003 yılında kurulan ve sürekli olarak gelişmeye devam eden şirket, önümüzdeki yıl içerisinde yeni bir amiral gemisi telefonunu satışa sunacak. Bu yeni seride yüksek ihtimalle Qualcomm Snapdragon 865 çipsetinin kullanılması bekleniyor. Bu güçlü işlemcinin yanı sıra cihazda yer alacak donanım özellikleri de dikkat çekiyor. Bu noktada başlıca olarak kamera performası da dikkat çekiyor. Son raporlara göre Meuzi’nun yeni akıllı telefon modelinde yeni bir kamera teknolojisi bulunacak.

Meizu 17 ile yeni kamera teknolojisi

Meizu Flyme 8 OS çıkış tarihi açıklandıMeizu Flyme 8 OS çıkış tarihi açıklandı

Meizu’nun yayınlamış olduğu posterde, kod adı OMA olan bir kamera teknolojisinin kullanılacağı ipucuları yer almıştı. Meizu’dan gelen açıklamalara göre ise “iyi fotoğraflar çekmenize yardımcı oluyor” ifadesi kullanıldı. Bu teknolojinin Meizu 17 ile bağlantılı olacağı da onaylanırken, şirket tarafından bu yeni modeli Snapdragon 865 amiral gemisi çipsetine de sahip olacağı onaylanmıştı. Meiuzu bu bilgilere ek olarak önümüzdeki sene çıkartmış olacağı yeni yonga setine sahip olacak ilk akıllı telefon olacağını da söyledi. Bu kapsamda cihazın yüksek bir ihtimalle 2020’nin Bahar aylarında çıkış yapacağı düşünülüyor.

Bu işlemci 5G bağlantı teknolojisine de sahip olurken, Dual-Mode NSA / SA’da yeni nesil hücresel bağlantı özelliği de olacak. Şuan için piyasada yer alan birçok 5G’li akıllı telefonda NSA mod özelliği yer alıyor.


Meizu'nun 3 kameralı amiral gemisi Meizu 16s Pro tanıtıldıMeizu'nun 3 kameralı amiral gemisi Meizu 16s Pro tanıtıldı
Meizu 17'nin Snapdragon 865 ile gelecekMeizu 17'nin Snapdragon 865 ile gelecek

PAYLAŞ