Meizu 17 ilk kez canlı görüntülendi! - Haberler - indir.com

Meizu 17 ilk kez canlı görüntülendi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-16 10:50:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Meizu tarafından üretilen yeni amiral gemisi Meizu 17'ye ait olduğu dile getirilen bir fotoğraf internet üzerinden sızdırıldı. Fotoğrafta bulunan cihaz, sağ üst köşesine konumlandırılmış olan küçük bir kamera deliğine sahiptir. Fiyat performans oranı son derece yüksek olan bu cihaz ile tanınan ve ülkemizde de aktif olarak hizmet vermekte olan Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Meizu'nun yeni amiral gemisi Meizu 17'ye ait olduğu söylenen bir fotoğraf internette ortaya çıktı.

Söz konusu bu fotoğrafta karşımıza çıkan bu akıllı cihaz, bu yıl içerisinde karşımıza çıkan tüm amiral gemilerinin sahip olduğu tarz ile benzerlik gösterirken, cihazın ekranının sağ üst köşesinde konumlandırılmış bir kamera deliği yer alıyor. Bu kamera deliği ile ilgili en iyi kısım, aynı zamanda cihazım pil göstergesi olarak da kullanılıyor. Fotoğraftan da anlaşılacağı üzere kameranın etrafında batarya doluluğunu gösteren küçük yeşil bir halk vardır ve yanında da şarj yüzdesi bilgisi vardır. Kullanıcılar eğer rakamlarla gösterilen şarj yüzdesinden memnun değillerse ve bunu manüel olarak görünmez hale getirmek isterse hem alandan tasarruf edilebilir hem de normal şartlarda atıl durumda olan kamera deliği yeni bir göreve daha sahip olmuş olur. 

Meizu 17'nin Snapdragon 865 ile gelecekMeizu 17'nin Snapdragon 865 ile gelecek

Cihazın göründüğü bu fotoğraflarda cihazın arka kısmına dair bilgi yoktur. Konuyla ilgili elde edilen son raporlara göre cihazın üç sensörden oluşan yatay bir kamera kurulumu ile geleceği yönünde olduğunu gösteriyor. Söz konusu bu akıllı cep telefona dair diğer elde edilen bilgiler ise Snapdragon 865 yonga setisinden gücünü alırken 5G desteği ile de kullanıcılara eşsiz bir kullanım sunmaya çalışacak. Cihzın Wi-Fi 6 ile geleceği de elde edilen bilgiler arasındadır. Ayrıca şirket kısa zaman önce Meizu 17'yi resmi olarak Nisan'da tanıtacaklarının bilgisini de vermişti. Snapdragon 865 işlemci sisteminden gücünü alan Meizu 17, kullanıcıların karşısına çıkacağı düşünülen bu akıllı cihaz hakkında gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. Hem tasarımı hem de donanımsal özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayacak olan bu akıllı cihaz 90 Hz yenileme hızına sahip olan OLED ekran üzerine inşa ediliyor. Bu ekran ile beraber 1080×2206 piksel çözünürlük sunan Meizu 17, yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. 


Meizu 17 yepyeni bir kamera teknolojisi ile geliyorMeizu 17 yepyeni bir kamera teknolojisi ile geliyor
Meizu 17 ekrana gömülü kamera ile gelecek!Meizu 17 ekrana gömülü kamera ile gelecek!

PAYLAŞ