Meizu 17'nin resmi görseli yayınlandı - Haberler - indir.com

Meizu 17'nin resmi görseli yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-24 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

 Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Meizu'nun, çıkışı ertelenen amiral gemisi ile ilgili bilgiler gündeme gelmeye devam ediyor. Bu sefer şirket tarafından Meizu 17 5G'nin resmi render görüntüleri paylaşıldı. Üretici şirket Meizu, yeni amiral gemisi akıllı cep telefonunun resmi olarak sunulmasının yaklaşık iki hafta içerisinde gerçekleşeceğini dile getiren bir teaser görüntüsü yayınladı. Daha öncede 22 Nisan tarihinde resmi olarak tanıtılacağı dile getirilen bu cihazın lansmanı 8 Mayıs tarihinde gerçekleşecek ve şimdi ise resmi bir görsel mevcut. 

Meizu 17'nin güçlü donanımsal özellikleri ile beraber kullanıcıya sunulacağı uzun bir süredir söylenen bir durumdur. Konuyla ilgili olarak mevcut bilgilere göre cihazın beşinci nesil mobil ağları destekleyen ve Snapdragon X55 modem ile beraber çalışan Snapdragon 865 işlemci temel alınarak üretilecek. Modifikasyona bağlı olarak söz konusu bu akıllı cihazın RAM miktarı veya 12 GB depolama kapasitesi ise 128 ya da 256 GB olacak. Bununla beraber 4.500 mAh kapasiteli bir pile sahip olacak olan bu akıllı cep telefonun tasarımı ise bu şekilde iki kez gün yüzüne çıkmış oldu. 

Meizu 17 yepyeni bir kamera teknolojisi ile geliyorMeizu 17 yepyeni bir kamera teknolojisi ile geliyor

Meizu 17, 560 dolar fiyatından başlayacak

Resmi render görselinde anlaşılacağı gibi, cihazın ekranının sağ üst köşesinde tek bir ön kamera sisteminin yerleştirileceği küçük bir delik bulunacak. Aynı zamanda ekran gömülü parmak izi tarayıcının yer alacağı, görselde yer alan parmak izi sembolüyle beraber kesinleşmiş oldu. 90Hz yenileme hızı sunan 6.5 inçlik Full HD+ bir ekran ile geleceği dile getirilen Meizu 17'nin yatay olarak konumlandırılmış olan dört arka kamera sistemine sahip olacak. Söz konusu bu sensörlerin de 65, 8 ve 2 milyon piksele sahip olacakları da aktarıldı. 

Android 10 işlerim sistemi tabanlı olan Flyme 8 arayüzüne sahip olacak olan Meizu 17'nin 560 dolarlık fiyat etiketiyle beraber satışa sunulması bekleniyor. Donanım alanındaki yapılandırma sistemine göre cihazın fiyatının değişiklik göstereceği de belirtilen detaylardan biridir. Akıllı cep telefonun Çin dışındaki ülkelerde ne zaman satışa sunulacağı konusunda henüz kesin bir bilgi söz konusu değildir. Hem tasarım olarak hem de teknik özellikleri açısından kullanıcıların dikkatini çekecek gibi gözüken Meizu 17 adlı akıllı cihaz yakın zaman içerisinde raflarda yerini alacak. 

 


Meizu 17 ekrana gömülü kamera ile gelecek!Meizu 17 ekrana gömülü kamera ile gelecek!
Meizu 17 ilk kez canlı görüntülendi!Meizu 17 ilk kez canlı görüntülendi!
Meizu 17 ailesinin beşli kamera sistemiyle geleceği netleşti!Meizu 17 ailesinin beşli kamera sistemiyle geleceği netleşti!

PAYLAŞ