Google Pixel 4'ün meraklandıran tasarımı ortaya çıktı!


Samsung gibi telefon üreticileri her geçen gün erken çerçevelerini azaltıyor. Google, Ekim ayı içerisinde tanıtmış olduğu Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri içerisinde rakiplerinin gerisinde kalan tasarıma sahip olsa da bu iki cihazda oldukça iddialı özelliklere sahip. Fakat Google Pixel 4 modelinde çok daha iyi bir şekilde karşımıza gelecek. 

Google, Ofis Uygulamalarında da Materyal Tasarıma Geçecek

Google Pixel 4'ün Tasarımı Ortaya Çıktı

Ortaya çıkan bir patent ile internet devi Google'ın Pixel 4 cihazında çerçevesiz bir ekran üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Google Pixel 4 modeli olarak çıkması beklenen bu telefon, tasarımı ile hem kullanıcıların hem de diğer şirketlerin dikkatini çekecek. Çizimlere bakıldığında Google, standartlaşmış geniş çerçeve ve stereo hoparlörünün yerini, çentiksiz ve tamamen ekrandan oluşan bir tasarımın üstünde çalıştığını görüyoruz.

Arka tarafında ise Google şirketinin diğer üreticiler karşısında boynunu eğmeyerek koruduğu tek kamera ve çift renkli yapı görülüyor. Arka kısım Pixel 2 XL modeline biraz benzediği için tasarım çok daha önceden patentlenmiş olabiliyor. Şu anda bir patent olduğu için Google tarafında böyle bir telefonun geleceğinin garantisi yok fakat Google Pixel 4 modelinde çok farklı bir tasarımsal değişiklik beklendiği için haberimizdeki tasarımın kullanılması oldukça yüksek bir ihtimal.