Google Play Store yenilendi - Haberler - indir.com

Google Play Store yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 12:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Android’in uygulama mağazası Google Play Store, kullanıcılarının işini kolaylaştıracak yeni bir özelliğini duyurdu.

Uygulama mağazaları denildiğinde bilindiği üzere herkesin aklına genellikle iki isim geliyor. Bunlardan bir tanesi, Android kullanıcılarına sunulan Google Play Store olarak karşımıza çıkıyor. Google Play Store içerisinde, 3 milyona yakın uygulama bulunuyor ve Play Store bu sayıyla liderlik bayrağını taşıyor. Zaman zaman rakibi iOS’a karşı güvenlik anlamında yenik düşse de Google Play Store’un milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Andorid kullanıcılarının her türden uygulamayı bulabileceği Google Play Store,her geçen gün yenilenerek, kullanıcılarının daha iyi bir deneyim yaşamasını amaçlıyor. Son olarak Play Store’a, kullanıcıların hoşuna gidecek ve işlerini kolaylaştıracak bir yeni özelliğin daha geldiği duyuruldu.

Google Play Store 2018 En İyi OyunlarıGoogle Play Store 2018 En İyi Oyunları

Google Play Store 2018 En İyi Oyunları

Google Play Store’da, artık kalan depolama alanı görülebilecek

Google Play Store için daha öncesinde bir güncelleme yayınlanmıştı. Kullanıcılar, güncelleme notlarını görebilmek için, uygulama sayfasına girmek durumunda kalıyordu. Önceden yayınlanan güncellemeden sonra, uygulamanın içerisindeki Uygulamalarım bölümünde, güncelleme notları görülmeye başlandı. Şimdi gelen güncelleme sonrasında ise Google Play Store yine Uygulamalarım bölümünden kalan depolama alanını görebilmeye başlayacak. Yeni özellik bir Reddit kullanıcısı tarafından fark edildi. Depolama alanı özellikle orta segment telefon kullanan kullanıcılar için büyük problemlerden birisi. Bu nedenle özellikle giriş seviyesi cihaz kullanan kullanıcılar, bu özellikle birlikte uygulama içerisinden kalan depolama alanlarını da takip edebilme şansına sahip olacaklar.

Depolama alanınızı uygulama içerisindeki Uygulamalarım ve oyunlarım bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Bununla birlikte, gelen yenilik bir şey daha sunuyor. Bahsedilen bölüme girdiğinizde, depolama alanınızı görebileceğiniz gibi, eğer depolama alanınız kalmadıysa alttaki yeşil butona basarak, kullanmadığınız uygulamalarınızı telefondan kaldırabiliyorsunuz. Henüz yeni özellik tüm kullanıcılar da görünmüyor olabilir. Çünkü bu değişiklik, sunucular tarafından gerçekleştiriliyor.



PAYLAŞ