Google One Türkiye'de! - Haberler - indir.com

Google One Türkiye'de!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 16:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın dönem dönem yeni servisler sunduğunu veya var olan servisini yenilediğini biliyoruz. Şimdi ise onlardan birisi olan Google Drive bulut servisi için yapılan yenilikle kullanıcılar Google One hizmetine geçiş yapmaya başladı. Ülkemizde geçişe başlayan Google One için platform sizlere neler sunuyor bunları aktarmaya çalışacağız. Google’un bulut depolama hizmetini yeniden adlandırarak Google One olarak ülkemizde de geçişe başlanan platform Google Drive kullanıcılarına gönderilen mail ile beraber geçiş tam anlamıyla olmuş olacak. Google One içerisinde çeşitli fiyatlandırmalara sahip olurken ayrıca Google Play kredisi de yer alıyor.

Google One ve Sunduğu Özellikler

Google Asistan Google Haritalar’a geliyorGoogle Asistan Google Haritalar’a geliyor

Google One’a baktığımız zaman varsayılan olarak 15 GB’lık ücretsiz bir depolama alanı veriyor. Bunun haricinde ise 100 GB’dan başlayan kapasite 30 TB boyutlarına kadar çıkabiliyor. 100 GB paket aylık 5.79 TL olurken, 200 GB aylık 11.59 TL, 2 TB depolama alanı 28.99 TL, 10 TB 289.99 TL, 20 TB 579.99 TL ve son olarak 30 TB kapasite ise aylık 869.99 TL fiyatlandırması ile karşımıza geliyor. Google Drive’da yer alan ücretli kullanıcılar ise ödedikleri fiyatlar ile uygun olan Google One kapasitesine geçiş yapacaklar.

Whatsapp yedekleri Google Drive'da kota yemeyecek!

Diğer yandan baktığımız zaman Google One kapsamında kullanıcılar 5 kişiye kadar aile paylaşımı gerçekleştirebilecek. Bunun dışında Google uzman yardımı ve Google Play kredisi gibi ek avantajlar da bu platformda bulunuyor.  


Lenovo, Google Asistan Desteğine Sahip Olan Masa Saatini TanıttıLenovo, Google Asistan Desteğine Sahip Olan Masa Saatini Tanıttı
Google Asistan ile Nasıl Şarkı Bulunur?Google Asistan ile Nasıl Şarkı Bulunur?
Google Chrome karanlık tema, Android'e geliyorGoogle Chrome karanlık tema, Android'e geliyor

PAYLAŞ