Galaxy Z Flip 5G'nin tanıtım videosu ortaya çıktı


Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung’un bir sonraki ay gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtması olası olan modellerden birisi katlanabilir Galaxy Z Flip 5G modelinin tanıtım videosu ortaya çıktı. Akıllı telefon pazarında satış rakamları ile lider pozisyonda yer alan Samsung’un katlanabilir akıllı telefonlar ile dikkat çekmeye devam ettiğini görüyoruz. Samsung’un şimdi ise bu yeni katlanabilir modeli olan Galaxy Z Zlip 5G hakkında yeni detayları ortaya çıktı. Galaxy Note 20 ailesi ile beraber tanıtılması beklenen bu cihaz, LTE versiyonundan çok daha farkı olmayacağı düşünülüyor. Ancak modele dair yaşanan yeni gelişme de tanıtım filmi ve detayları ortaya çıkmış durumda.

Samsung Galaxy Z Flip 5G iddialı geliyor

Ünlü duyumcu olan Evan Blass tarafından sızdırılan Galaxy Z Flip 5G tanıtım vidoesunda Mystic Bronze olarak adlandırılan bir renk seçeneğini görüyoruz. Sızan videonun mağazalardaki ekranlarda gösterilmek için hazırlanan bir tanıtım videosu olduğu düşünülüyor. Cihazın görünüş olarak Galaxy Z Flip modelinden farksız olduğu ancak performans tarafında fark yaratması bekleniyor. Buna göre modelde Qualcomm Snapdragon 865+ işlemcisinin yer alması düşünülüyor.

 

New post at Patreon: "Samsung Galaxy Z Flip 5G, Mystic Bronze - 360 Spin" [https://t.co/qcEu4M4Vfz] pic.twitter.com/2hbpUmjEff

— Evan Blass (@evleaks) July 2, 2020

 

Samsung, söz konusu Galaxy Z Flip 5G modelini 5 Ağustos tarihinde Galaxy Note 20 serisi ile beraber kullanıcıların karşısına sunması bekleniyor. Şirket tarafından bu tarih resmi olarak doğrulanmış olurken, modelin Mystic Bronze haricinde hangi renk seçeneği ile geleceği ve modelin olası fiyat detayları ise henüz belli olmuş değil. Çıkışına artık haftalar kalan bu modelin tüm detaylı özelliklerinin yakın zamanda netleşmesi bekleniyor.