Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-09 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonlar yanında Lite modeller sunduğu biliniyor. Şimdi ise şirketin Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite modelleri sonrasında bir kez daha Lite modeli ile geleceği belli oldu. İlk etapta Galaxy S20 Lite olarak adlandırılması beklenen bu yeni akıllı telefonun Galaxy S20 FE olma ihtimali de bulunuyor. Samsung Galaxy FE ise bildiğiniz üzere Fan Edition kısaltması oluyor. Samsung'un Galaxy Note 7 ailesinde yaşamış olduğu patlama krizi sonrasında tüm Galaxy Note 7 FE modelleri pazardan toplanmıştı. Sorunun çözülmesi sonrasında ise Fan Ediiton olarak pazara sunulmuştu.


Samsung Galaxy S20 FE Geliyor


Twitter'da ortaya çıkan bazı bilgilere göre Samsung'un bu yeni akıllı telefon modelinde Snapdragon 855 ve Snapdargon 765G işlemcileri yerine Snapdragon 865 işlemcisi kullanılması bekleniyor. Bu modelin Lite bir cihaz olmasına karşılık üst seviye bir donanım özellikler iile gelmesi bekleniyor. Samsung işlemci noktasında bu hamleyi gerçekleştirirse Galaxy S10 Lite modelinde yer alan işlemciyi bir kez daha kullanmamış olacak. Bu kapsamda ayrıca OnePlus 8T modeline daha iddialı bir rakip olacağını da belirtelim.

Samsung Galaxy Z Fold 2 geliyorSamsung Galaxy Z Fold 2 geliyor


Modelde 60 Hz ekran yenileme hızı ile beraber Full Hd çözünürlüğe sahip bir panel olması bekleniyor. An a kameranın ise 50 megapiksel Samsung ISOCELL GN1 olması bekleniyor. Galaxy S20 FE tanıtım tarihi noktasında ise beklentiler Eylül ve Ekim aylarını gösteriyor.
 


Samsung Galaxy Note 20 ilk kez canlı görüntülendiSamsung Galaxy Note 20 ilk kez canlı görüntülendi
Samsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacakSamsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacak

PAYLAŞ