Samsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-09 09:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Samsung Galaxy Note 20 için uzun zamandır beklenen çıkış tarihi açıklandı. Çıkış tarihinin açıklanması ile birlikte Galaxy Note 20 ve S Pen özelliği arasında kurulacak olan sinerji oldukça merak konusu.

Samsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacak

Satışa sunulan her Galaxy Note modeline özgün bir S Pen üretimi gerçekleştiren Güney Koreli şirket Samsung, son senelerde bu kalemin işlevselliği konusunda pek de değişiklik yoluna gitmedi. Yalnızca bazı ufak tefek değişikliklere yer veren Samsung, bu defa bu stratejisinde değişikliğe gidecek gibi duruyor.

Samsung antimikrobiyal kılıf üzerinde çalışıyorSamsung antimikrobiyal kılıf üzerinde çalışıyor

Galaxy Note 20 Ultra'nın görüntülerini sızdıran "Jimmy is Promo" isimli Twitter kullanıcısı, bir fotoğraf paylaşımı gerçekleştirdi. Paylaştığı bu fotoğrafta Note 20 modeli ile S Pen'i görüyoruz. Yeni amiral gemisinin kalemi diğer modellerden daha farklı olacak.

Cihazın ekranında şu cümle yer alıyor: "Kalemin ucunu (imleci) hareket ettirmek için S Pen’in düğmesine basılı tutun ve kaleminizi hareket ettirin." Ayrıca aşağıda  imleç hızını, imlecin kapladığı büyüklüğü ve imlecin rengini seçtiren ayarları görüyoruz. 

Windows kullanıcılarının yakından tanıdığı bu ayarlar, bilgisayar faresi için hazırlanan ayarlar olarak biliniyor. Görünüşe göre yeni çıkacak olan S Pen kullanıcılara, aynı bir bilgisayar faresi gibi, ekranda gezinme olanağı tanıyacak. Ek olarak Samsung Galaxy Note 20 S Pen ile gelen özellik daha var.

S Pen'i PowerPoin sunumlarında lazer işaretleme cihazı (pointer) olarak da kullanılabileceği söyleniyor. Bu özellik, PowerPoint aracılığı ile bilgisayar üzerinde hazırlanan sunumlarda da kullanılabiliyor.

Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra ikilisini DeX modunda kullanmak daha da kolaylaşacak. Samsung cihazlarını PC ve Mac ile buluşturan bu mod, 3 yıl önce Samsung Galaxy S8+ ile birlikte tanıtılmıştı.



PAYLAŞ