Dota 2 için yeni mod tanıtıldı


Valve’in yayımcılığını üstlendiği çevrimiçi rol yapma oyunu için yeni bir gelişme açıklandı. DOTA’nın çekirdek oyunu için ilk ücretli oyun modu olan ilk kampanya modu geliyor.

Dota için gelecek olan çok oyunculu kampanyası, Haziran 2017'de lanse edilmesi bekleniyordu ki bu mod bazı aksilikler nedeniyle bir türlü duyurulamamıştı. Ancak oyuncuların merakla beklediği mod sonunda yayımlanıyor. 

Yeni mod ile birlikte  Oyuncular 9.99 dolar ya da 36.99 dolar karşılığında bir 'Savaş kartı' satın alabilecek veya 5 seviye için 2.49 dolardan başlayan 'Seviyeler' satın alabilecekler. Yeni mod için yapılan açıklama ise şu şekilde;

“Bu yaz, tüm Battle Pass sahipleri Dark Reef'in en karanlık derinliklerine ortak bir maceraya davet ediliyor. Hayatta kalmak için herhangi bir umut bulursanız birlikte çalışmanız gerekecek. ”

Yeni çok oyunculu mod, Dark Reef olarak bilinen yeni dünyada dört oyuncunun bir araya gelmesine izin verecek. Bu modda dilerseniz arkadaşlarınızla, dilerseniz de rastgele sıralanmış oyuncular ile oynamanız mümkün. Şirket güncelleme için yaptığı açıklamaları şu sözlerle bitirdi;

“Her oynadığınızda Kampanya XP kazanacaksınız. Ödül Çarkını döndürmek için yeterli puan kazanın. Bir XP güçlendiricisinin kilidini açmak için Savaş Seviye 165'e ulaşın ”diye ekledi.

Dota 2 sistem gereksinimleri

MacOS

Linux