Valve, Dota Underlords'u Duyurdu - Haberler - indir.com

Valve, Dota Underlords'u Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-14 14:03:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Ücretsiz çevrim içi çok oyunculu savaş oyunu olarak karşımıza çıkan Dota oyunu artık yepyeni bir hal ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geliştiriciliğini Valve stüdyosu üstlenen Dota ailesine yeni bir strateji oyunu daha geliyor. Oyunun yeni serisi Dota Underlords, The International 2019 Battle Pass sahipleri aracılığı ile deneyimlenmeye başladı. Teknolojik gelişmeler sayesinde oyun sektörü de gelişim gösterdi ve oyuncular birbirinden farklı temalara sahip oyunlar ile heyecan verici anlar yaşayabiliyorlar. Oyunun geliştirici şirketi Valve aynı zamanda Steam platformunun da sahibidir. Valve bugün, bilgisayarlar, Android ve iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazlar için yeni bir oyun geliştirdiklerini duyurdu. 

Söz konusu bu oyunun adı Dota Underlords. Strateji oyunları kategorisinde yer alan Dota Underlords oyununun ön izleme sürümü, Dota 2'nin  The International 2019 Battle Pass'ine sahip olan oyuncular tarafından deneyimlenecek. Gelecek günlerde tüm oyuncular için sunulacak olan Dota Underlords oyununda oyuncular stratejik temeller doğrultusunda hareket ederek başarı ödüllerini toplamaya yönelik hareket edecekler. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve birbirinden farklı seçenekleri ile ön izlemesi ile oyuncuların beğenisini kazanacak olan Dota Underlords her an her yerde heyecan verici anlar yaşamanızı sağlayacaktır. 

DOTA 2 oyuncuları, yapay zekaya yenildiDOTA 2 oyuncuları, yapay zekaya yenildi

Tüm özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda Dota Underlords oyunu, stratejik temeller doğrultusunda seçenekler sunması ile ön plana çıkıyor. Oyunun esas olayı ise, üçüncü taraf mod olan Dota Auto Chess'e fazlasıyla benzerlik gösteren içeriklere sahiptir. Burada Dota karakterleri ile karşı karşıya geliyor ve 8 farklı oyuncu ile karşılaşıyorsunuz. Bu oyuncuların her birinin kendine özgü yetenekleri vardır. Bu yetenekler doğrultusunda kendinize bir kahraman karakter seçerek oyunun sonuna kadar hayatta kalmaya yönelik hareket edeceksiniz. Dota Underlords, oyununda yer alan karakterlerden birini seçin ve kendi hedef ile stratejilerinizi belirleyerek rakiplerinizi geride bırakmaya yönelik hareket edeceksiniz. Arena içerisinde kendi Dota karakterinizi seçecek ve bunları güçlendirerek yükselteceksiniz. 

The International 2019 Battle Pass tarafından bir hafta boyunca test edilecek olan Dota Underlords, ardından ise Beta testlerine başlayacak ve tüm oyun severlerin kullanımına sunulacak. Rakiplerin her birini ortadan kaldırana kadar ilerleme kat edin. Dota Underlords oyununun beta sürümünün tamamlanması ile beraber, iOS ve Android işletim sistemi bulunan akıllı cihazlar için uygun sürümlerin yanı sıra aynı zamanda macOS, Windows ve Linux platformlarından da oyuna erişim sağlanacak. Aynı zamanda ilerleyen süreçlerde Dota Underlords oyununa çapraz platform desteği de getirilecek. 

Dota serisinin bu yeni oyununa sahip olmak için ilk olarak Steam'de bulunan Dota 2'nin mağazada bulunan sayfasına gitmeniz gerekiyor. Sayfa içerisinde yer alan bağlantıyı kullanarak ilgili sayfaya erişim sağlayın, The International 2019 Battle Pass olarak belirtilen, üç farklı paketten birine sahip olarak oyunun heyecanını artırmaya yönelik hareket edeceksiniz. Söz konusu bu paketlere 59,95 TL'den başlayan fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Paketlerden birine sahip olmanız halinde Dota Underlords'a sahip olmuş olacaksınız. Gelecek günler içerisinde bu heyecan verici aksiyon oyununa ücret ödemeden de sahip olabilirsiniz. Fakat bunun için biraz daha beklemeniz gerekecek. 


İlgili uygulamalar
DOTA 2, TI7'de kendi rekorunu kırdıDOTA 2, TI7'de kendi rekorunu kırdı
Bu Dota 2 modu 2019'a damga vurabilir!Bu Dota 2 modu 2019'a damga vurabilir!

PAYLAŞ