Bu Dota 2 modu 2019'a damga vurabilir! - Haberler - indir.com

Bu Dota 2 modu 2019'a damga vurabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 19:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Dota 2 için farklı oyun modları geliştirilerek oyunculara sunuluyor. Geliştirilen yeni bir mod ise tüm 2019’a damga vurabilecek seviyede.

Çinli Drodo Studio tarafından geliştirilen yeni oyun modu, kısa süre içerisinde tüm oyuncuların dikkatini çekti. Şu anda haritaya abone olan oyuncu sayısı 670 bini aşarken, online olarak 100 bin oyuncu haritada oyun oynuyor. Bu durumun ortaya çıkması ise kısa sürede dünya genelinde dikkatlerin bu yöne çekilmesini sağladı. 

Dota 2, en yüksek ödül havuzlu eSpor turnuvası düzenliyorDota 2, en yüksek ödül havuzlu eSpor turnuvası düzenliyor

DOTA 2, TI7'de kendi rekorunu kırdı

Dota 2 yeni modu nasıl oynanıyor?

8x8 alanda oynanan oyunda, her oyun bir turnuva olarak organize ediliyor. Mini turnuvalar olarak oldukça hızlı bir şekilde geçen oyunda, turnuvalarda son olarak 1’e 1 mücadele edilerek kazanan oyuncu belli oluyor. Oyuncuların yeteneklerine bağlı olarak bir savaş olmadığı gibi her kahraman mevcut özelliklerine göre otomatik bir şekilde saldırıyor. Dota Auto Chess olarak adlandırılan yeni oyu modunda, kişilerin altınları olabildiğince fazla toplayarak kahramanını güçlendirmesi gerekiyor. Ayrıca karakterlerin özelliklerine ve türlerine göre de oyun içinde farklı bonuslar veriliyor. Dota Auto Chess modunu denemek isteyenler için Dota2 atölyesinde gerekli dosyalar bulunuyor. Bu dosyaları temin ederek farklı bir deneyim yaşatacak bu özel oyun modunu sizler de deneyebilirsiniz. Son dönemlerin en büyük trendlerinden birisi olan oyun modu, Youtube gibi ağlarda da çok popüler durumda.

Dota 2, en yüksek ödül havuzlu eSpor turnuvası düzenliyor

Oyun modu ile ilgili ekran görüntüsü ise şöyle;




DOTA 2 oyuncuları, yapay zekaya yenildiDOTA 2 oyuncuları, yapay zekaya yenildi
DOTA 2, TI7'de kendi rekorunu kırdıDOTA 2, TI7'de kendi rekorunu kırdı

PAYLAŞ