Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC incelemesi


Hem Turing Mimarisi hem de 11 GB GDDR6 RAM’ı ile görenleri kendine hayran bırakan Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC Edition, üst düzey özellikleri ile ön plana çıkmayı başarıyor. Peki, herkersin merak ettiği Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC özellikleri ve fiyatı neler konusuna gelecek olursak. Hadi gelin bu haberimizde üst düzey özellikleri ile son zamanlar en başarılı ekran kartı olan Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC Edition’a yakından göz atalım.

Hem normal hem de aşırtmalı olarak yüksek performans sunan ROG Strix GeForce 2080 Ti OC, Asus’un 2080 Ti için üretmiş olduğu en güçlü ekran kartlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC, NVIDIA’nın 1. Sınıf GPU’sunun gayet başarılı bir uzamn kadrosuyla birleştirerek bir hayli iddialı oyun deneyimi yaşatmak için hazırlanıyor.

Diğer ekran kartlarına göre 6 kat daha başarılı

RTX için geliştirilen Turing grafik işlemcisi NVIDIA’nın savunmasına göre diğer ekran kartlarına göre 6 kat daha iyi performans sunarak karşınıza çıkıyor. Ayrıca oyunlar gerçek zamanlı olarak ışın izleme ya da yapay zeka ile desteklenmiş durumda. Geleneksel renderleme teknolojileri ile mümkün olanın çok ötesinde bir gerçekçilik düzeyi sunan Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti OC, ışın izleme teknolojisi ile birlikte oyunculara gerçekçi aydınlatma, yansıma ve gölgeler sunuyor.