App Store'dan evden çıkmayanlar için Türkiye'ye özel öneriler


Evden çıkamayanlar için hayatı daha kolay bir hale getirmek isteyen Apple, hayat kolaylaştırıcı uygulamaları “Evdeyiz” koleksiyonuyla sunuyor. Çeşitli kategorilerde farklı uygulamaların yer aldığı koleksiyon Türkiye’ye özel olarak hazırlandı.

Corona virüs pandemisi günden güne tüm dünyayı kıskacı altına almaya devam ediyor. Yaklaşık 13 gün önce ülkemizde ilk vakanın görülmesinin ardından şuan vaka sayısı bini aşmış bulunuyor. Bu dönemde insanların olabildiğince evde kalması hem kendi sağlıkları, hem de toplum sağlığı için büyük bir önem taşıyor. Kullanıcılarını evde kalmaları için motive etmeye çalışan Apple’da evde kalanlar için hayatı kolaylaştırıcı uygulamaları App Store’de “Evdeyiz” adını verdiği koleksiyonla bir araya getirdi.

Turkcell şebeke adını 'EvdeHayatVar' olarak değiştirdi

Bunun için ülke bazlı çalışma yürüten şirket, iş arkadaşlarıyla daha iyi haberleşmesinin, evden çıkamayan çocukları eğlendirmenin, oturma odasında antrenman yapmanın, çok sayıda kargo teslimatı almanın ya da güvenilir kaynaklardan bilgi edinebilmenin yollarını arayan kullanıcıları için için hayatı biraz olsun kolaylaştırmak adına bu dönemde kullanılabilecek uygulamaları derledi. Peki Apple listesinde neler var?