Turkcell şebeke adını 'EvdeHayatVar' olarak değiştirdi - Haberler - indir.com

Turkcell şebeke adını 'EvdeHayatVar' olarak değiştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-23 15:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Şebeke adını "Evde Kal TR" olarak değiştiren ve farkındalık yaratan Vodafone'dan sonra Turkcell de halkı evde kalmaya teşvik etmek adına şebeke adını "Evde Hayat Var" olarak güncelledi.

Turkcell şebeke adını 'EvdeHayatVar' olarak değiştirdi

Vodafone operatör adı #EvdeKal olarak değiştiVodafone operatör adı #EvdeKal olarak değişti

2019-nCoV veya Covid 19 olarak bilinen, halk dilindeki ismi ile yeni tip koronavirüs, ülkemiz de dahil olmak üzere tüm dünyada yaygın bir şekilde etkisini göstererek endişeye sebebiyet veriyor. Dünyanın her yanında sağlık kuruluşları virüsün yayılmasını engellemek adına halkı sosyal izolasyona teşvike ederek önlem almaları konusunda uyarıda bulunuyor.

Bu hareketin daha da geniş kitlelere yayılması için ve halkı bilinçlendirmek için pek çok sosyal medya platformu, mobil uygulama, televizyon kanalı ve çok daha fazlası yayınlarında evde kalmayı destekleyen ifadelere yer veriyor.

Bunlardan birisi de ülkemizde hizmet vermekte olan mobil operatörlerden Vodafone'du. Vodafone, kısa bir zaman önce akıllı telefonların üst kısmında yer alan şebeke adını "Evde Kal TR" olarak değiştirdi ve evde kalmaya teşvik etme faaliyetine katılım sağladı.  Artık Vodafone müşterilerinin akıllı cihazlarında operatör adı olarak “vodafone TR” ibaresi yerine “#EvdeKal TR” hashtag’i yer alıyor.

Vodafone'dan sonra Turkcell de bu akıma katıldı ve şebeke adını "EvdeHayatVar" olarak değiştirdi.

Ülkemizin yaşadığı bu süreci önemsiyoruz, @saglikbakanligi'nın tedbirlerine dikkat çekiyor ve #EvdeHayatVar diyoruz. Turkcell’lilerin evdeyken geçirdiği vakti daha verimli kılmak için çalışmaya devam ediyoruz. pic.twitter.com/o3xkXN3aCL — TURKCELL #EvdeHayatVar (@Turkcell) March 21, 2020

 Eğer siz de Turkcell kullanıcısı iseniz ve cihazınızın şebeke adı henüz değişmemişse cihazınızı bir kaç saniyelik de olsa uçak moduna almak ve daha sonra uçak modundan çıkış yapmanız sorununuzu çözüme ulaştıracaktır. Eğer bu yöntem işe yaramaz ise telefonunuzu açıp kapatmayı veya SIM kartınızı çıkartıp takmayı da deneyebilirsiniz.



PAYLAŞ