Amazfit, Türkiye pazarında satışa sunuldu


Gelişmiş ürünleriyle dikkat çeken Amazfit Türkiye pazarındaki yerini alıyor.

ABD başta olmak üzere pek çok ülkede büyük ilgi gören ve en çok satanlar listesinde olan Amazfit Türkiye pazarına da giriş yapıyor. Yenilikçi tasarıma sahip sağlık ürünleriyle dikkatleri üzerine çeken şirket  IDC küresel giyilebilir cihaz pazarı izleme raporuna göre; 2020’nin ilk yarısında akıllı saatleriyle İtalya, İspanya, Hindistan başta olmak üzere çok sayıda ülkede yetişkin saat pazarının lider markası olmayı başardı.

Türkiye’deki Murat Sungur Özkan’ın liderliğinde başlayan Amazfit, akıllı saat ve bilekliklerinin satışları pek çok platformda start vermiş durumda.

Murat Sungur Özkan, Alman iF Endüstriyel Tasarım Ödülü ve Red Dot Tasarım Ödülü’ne de sahip Amazfit’in Türkiye pazarına girmesiyle ilgili “Eylül 2015’te kurulan Amazfit, geliştirdiği teknolojilerile uzmanlık alanı olan kişisel sağlık yönetimini ön plana çıkarıyor.  Donanımımızın yanı sıra akıllı telefon uygulamamız Zepp’in sağlık sektörü için önemli bir kazanım olduğunu düşünüyorum.  Zira, akıllı cihazlarda donanımları ileri seviyeye taşıyan unsurlar, ileri zekayla geliştirilmiş uygulamalar oluyor” açıklamasını yaptı.

Tanıtımı yapılan Amazfit GTS 2 özellikleri ve fiyatı

Amazfit özellikleri

Xiaomi Amazfit Stratos 3 Bluetooth Nabız GPS Akıllı saatin spor modları nelerdir?

Xiaomi amazfit atratos 3 Bluetooth nabız GPS akıllı saatin başlıca spor modları aşağıdaki gibi;