Amazfit GTR 2e ve GTS 2e saatleri Türkiye'de satışta - Haberler - indir.com

Amazfit GTR 2e ve GTS 2e saatleri Türkiye'de satışta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-08 19:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı saat üreticisi olan Amazfit, piyasada Amazfit GTR 2 ve Amazfit GTS 2 akıllı saat modelleri sonrasında bu cihazların alt konumunda yer alan Amazfit GTR 2e ve Amazfit GTS 2e cihazlarını Türkiye’de satışa çıkardı. Genel olarak şık tasarımlarıyla ve fiyat performans olmaları ile dikkat çeken bu yeni akıllı saat modellerinden olan Amazfit GTR üzerine gelen Amazfit GTR 2 ve kardeşi olan Amazfit GTS 2, geçtiğimiz aylarda ilginç versiyonlara da sahip olmuştu. Bu versiyonlar ise normal sürümlere göre daha ucuz ve daha yüksek pil ömrü sunabiliyorlar.  

Yurtdışı fiyatları 122 dolar olan Amazfit GTR 2e ve Amazfit GTS 2e akıllı saat modellerinin, dahili Wi-Fi’a dahil olmamalarından ötürü fiyatı düşüyor. Bu noktada modellerin pil ömürleri de iki katına çıkmış oluyor. Tasarımları aynı olan saatlerden GTR 2e ve GTS 2e’nin 24 günlük bir kullanım ömürleri olduğu belirtiliyor. Türkiye fiyatları ise iki model için 1149 TL seviyesinde yer alıyor.

Avrupa Birliği Apple, Facebook, Amazon ve Alphabet CEO'larını duruşmaya çağırdıAvrupa Birliği Apple, Facebook, Amazon ve Alphabet CEO'larını duruşmaya çağırdı

Amazfit GTR 2e ve GTS 2e, Türkiye’de satışta

Amazfit GTR 2, yuvarlak tasarıma sahip olarak şık bir tasarımla geliyordu. 1.39 inç 450 nit AMOLED ekrana sahip olan bu model her spor aktivite takibi yapabiliyor ve GPS ile NFC desteklerini de barındırıyor. Su geçirmeyen yapıda olan bu cihaz, telefon bildirimlerini gösterebilirken, kandaki oksijen değeri gibi ölçümlerde yapabiliyor. 4 GB dahili depolamaya sahip olan bu model ise 38 günlük pil ömrü sunarken, yurtdışı fiyatı 161 dolar olarak karşımıza çıkıyor. Amazfit GTS 2 ise kare tasarımına sahip olurken 1.65 inç 450 nit AMOLED bir ekran kullanıyor. Yine her aktivite takibi yapabilen bu saat 4 GB dahili depolamaya sahipken 147 dolarlık bir satış fiyatı bulunuyor.


Amazon CEO'su Jeff Bezos koltuğu devrediyor!Amazon CEO'su Jeff Bezos koltuğu devrediyor!

PAYLAŞ