Tanıtımı yapılan Amazfit GTS 2 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan Amazfit GTS 2 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-23 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Akıllı bileklik üreticisi Huami, akıllı saat tasarımına sahip yeni akıllı bileklikleri olan Amazfit GTR2 ve Amazfit GTS 2 modellerini duyurdu. Tasarım noktasında şık bir görünüme sahip olan bu giyilebilir cihazlar, uzun ömürlü bataryaları ile dikkat çekiyorlar. Xiaomi tarafından desteklenen giyilebilir teknoloji markası olan Huami, akıllı saat ve bileklik arasında bir deneyime sahip iki yeni ürünü Amazfit GTR 2 ve Amazfit GTS 2 modellerini resmi olarak duyurdu. Amazfit GTR 2, oval tasraımı ile klasik saat benzeri bir görünüme sahip olurken, Amazfit GTS 2 ise dikdörtgen tasarımı ile daha modern bir yaklaşım sunuyor.uami, akıllı saat tasarımına sahip yeni akıllı

1.39 inç büyüklüğünde AMOLED ekran ve 328 ppi piksel yoğunluğu ile 450 nit ekran parlaklığı sunan Amazfit GTR 2, tek şarj ile 14 gün kullanım süresi vadediyor. Kullanıcıların her gece cihazın şarjını kontrol etmesine gerek bırakmayan bu modelde paslanmaz çelik gövde ile darbelere dayanıklı yapı yer alıyor. Ayrıca modelin 50 metre derinliğe kadar su geçirmezlik özelliğinin de olduğunu belirtelim.

Amazon'dan sevindirici açıklama: Amazon'dan sevindirici açıklama: "Prime fiyatı kalıcı olarak 7,90 TL"

Amazfit GTR 2 detayları

 

Kullanıcının kalp atış hızını sürekli olarak takip eden Amazfit GTR 2, BioTracker 2 PPG optik sensörü ile kandaki oksijen seviyesini de takip edip bildirebiliyor. Diğer yandan cihazda bulunan özel uyku takibi modu ile BioTracker 2 PPG beraber çalışıyor ve kullanıcının uyku esnasındaki solunum aktivitesi takip ediliyor. Bluetooth bağlantısı ile kablosuz kulaklıklara direkt bağlanabilen bu modelde 4 GB dahili depolama alanı ile direkt bir şekilde cihaza müzik yüklenebiliyor. Ayrıca XiaoAl sesli asistan, Wi-Fi, NFC ve GPS gibi bağlantı özelliklerinin de olduğunu belirtelim.

Amazfit GTS 2 detayları

Bu modelde ise daha ince ve hafif bir cihaz olmasına karşılık GTR 2’den daha büyük bir ekran bulunuyor. 1.65 inçlik AMOLED ekran 341 ppi piksel yoğunluğu sunarken yine 450 nit maksimum parlaklığa sahip durumda.  GTS 2 ile aynı 12 spor moduna sahip olan bu cihazın ilerleyen günlerdeki güncellemesi ile 90’a kadar spor moduna destek sağlayacağı ifade ediliyor. Sağlık ve spor özellikleri noktasında GTS 2 ile oldukça benzer olan Amazfit GTS 2, tek bir şarj ile 7 günlük bir kullanım sunuyor.

Amazfit GTS 2’nin spor versiyonu 146 dolar, klasik versiyon ise 162 dolar fiyat etiketine sahip durumda. Amazfit GTS 2 ise tek bir versiyon olarak 146 dolar fiyat etiketi ile spor versiyonu satışta olacak.


Amazon Prime üyeliği nasıl açılır?Amazon Prime üyeliği nasıl açılır?
Amazfit Band 5 fiyatı açıklandıAmazfit Band 5 fiyatı açıklandı

PAYLAŞ