ZTE Nubia Z40 Pro olarak adlandırılacak telefon için Weibo üzerinden yeni paylaşımlar yapıldı. Yapılan bu paylaşımlar, telefonda yer alacak pek çok özelliğin şimdiden öğrenilmesini ve akıllı telefonun konuşulmasını sağladı.

Afişlerde ve bugüne kadar yapılan sızıntılarda net olarak görülebileceği gibi telefonda 35 mm’lik bir lens kullanılacak. Sony’nin IMX787 sensörü ile eşleştirilen lens, bugüne kadar telefonlardaki ana kameralarda yer verilen bir donanım değildi. Bu nedenle de şirketin yeni telefon modelinde yaptığı bu tercih çoğu kullanıcı için bir sürpriz oldu. Weibo üzerinden yapılan paylaşımlar ise şöyle;

1 15
ZTE Nubia Z40 Pro Weibo paylaşımı
2 17
ZTE Nubia Z40 Pro Weibo Paylaşımı

Paylaşılan afişlerde sensörün yanı sıra telefon kameralarında çok yönlü otomatik odaklama gibi bazı özelliklere de yer verileceği vurgulandı. Bu kapsamda ise telefon performansının çok daha üst seviyede olabilmesi mümkün görünüyor. Titreşim önleme özelliği ve f1/6 diyafram açıklığı telefonun kamera performansında sektördeki pek çok rakibe göre üstün bir performansa sahip olacağını şimdiden gösterdi.

Telefon için paylaşılan tanıtımlarda ve bugüne kadar yapılan sızıntılarda telefonda kullanılacak işlemciye dair bir bilgi yer almadı. Ancak güçlü kamera donanımları göz önünde bulundurulduğunda telefonun Qualcomm’un en yeni amiral gemisi olan Snapdragon 8 Gen 1 ile geleceği ihtimalini arttırıyor. Özellikle güçlü kamera modüllerini desteklemesi ve kamera özelliklerinin çalıştırılabilmesi adına işlemcide böyle bir seçim yapılabilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir