ZTE Nubia Z40 Pro için bugüne kadar pek çok farklı sızıntı yaşanmıştı. Son resmi Geekbench raporu ise cihaz için yeni bilgileri açığa çıkardı.

ZTE Nubia Z40 Pro modeli, ZTE’nin yeni amiral gemilerinden birisi olacak. Şirket yeni model için hızlı bir çalışma içerisine girerken cihaz için pek çok sızıntı yaşanmıştı. Ancak Geekbench raporunun ortaya çıkması ile birlikte cihazda yer alacak bazı özellikler kesinlik kazandı.

ZTE Nubia Z40 Pro özellikleri neler olacak?

ZTE Nubia Z40 Pro için paylaşılan Geekbench raporunda telefonun tek çekirdek puanı 1228, çoklu çekirdek puanı ise 3379 oldu. Telefonun bu puanlara ulaşmasındaki en önemli detaylardan birisi kullanılan işlemciydi. Rapora göre telefonda Qualcomm tarafından üretilen amiral gemisi model Snapdragon 8 Gen 1 kullanılacak. 4 nm teknolojisi ile üretilen ve böylece yüksek performans sunabilecek yeterlilikte olan işlemci, 1 adet 3 GHz Cortex X2 ve 3 adet 2.5 GHz Cortex A719 çekirdeği kullanıyor. İşlemcideki verimliliği arttıran çekirdek ise Cortex A510. Adreno 730 GPU ile desteklenen yeni işlemci, böylece hem iş yükü hem de grafik alanında iyi bir performans sergileyebiliyor.

ZTE Nubia Z40 Pro modelinde işlemcinin yanı sıra 8 GB; 12 GB ve 16 GB olarak 3 farklı RAM seçeneği sunulacağı belirtiliyordu. Resmi raporda ise telefonda 16 GB RAM olacağı kesinlik kazandı. Rapora göre 4 kamera kurulumuna sahip model, 8K 30FPS video desteği sunacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir