Video iletişim şirketinden bir yöneticiye göre, Zoom pandemiden sonra insanlar ofise döndüklerinde bile kullanıcı kaybetmeyebilir. Zoom’un pandemiden sonra büyümenin devam edeceğini düşünülüyor

Salgının bir sonucu olarak, dünya çapında giderek daha fazla kuruluş, çalışanların her hafta hem ofiste hem de evde çalıştığı hibrit bir çalışma modeline doğru ilerliyor.

“Sanırım pandemiden bu yana işletmelerin yatırım yaptığı ve büyümemize ve değerimize katkıda bulunan üç büyük değişiklik oldu. Zoom Asia Pacific CEO’su Ricky Kapoor, “Öncelikle şirketler herkese açık, işbirliği yapıyor ve herkese açık” dedi. – Cuma günü Street Signs Asia yayınına anlattı. Hibrit bir çalışma ortamı yaratmayı düşünüyorlar. Çalışanların esnek çalışma koşullarına ve nerede olurlarsa olsunlar sorunsuz çalışma becerisine ihtiyaçları var.”

Zoom’un pandemiden sonra büyümeye devam edecek mi?

Şirrketler daha fazla kolaylık talep eden tüketicilerle birlikte müşteri etkileşimi deneyimini yeniden tasavvur ettiğine değinerek sözlerine şu açıklamayla devam etti;

“İster bir perakende deneyimi, ister mağazaya canlı besleme ve canlı bir kişiyle konuşma yeteneği – bir ürünü görün, gerçek bir konuşma yapın ve ardından bir satın alma kararı verin. Tüketici firmalardan bunu bekliyor” dedi.

Zoom kullanıcı sayısında sert düşüş yaşandı

Kapur, üçüncü büyük değişimin, özellikle sağlık ve eğitim gibi alanlarda yeni tüketicileri çekmek için hizmetler oluşturmak için dijital yerel şirketler tarafından yenilikçi platformlar oluşturulması olduğunu söyledi. Son iki yılda milyonlarca insan öğrenme, çalışma veya sosyalleşme hızına ayak uydurmak için şirketin teknolojisini kullandı. Ancak insanlar işe dönüp okula gittiklerinde büyüme yavaşladı. 31 Ekim’de sona eren çeyrek için, Zoom’un geliri bir önceki çeyrekteki %54’ten %35’e düştü.

Ancak Kapoor, insanlar karma bir ortama geçerken iletişim kurma şekillerinde esneklik aramaya devam edecekleri konusunda hala iyimser. Zoom’un “mobil sorunsuz” işinin iki yıldan kısa bir sürede sıfır kullanıcıdan 2 milyona büyüdüğünü de sözlerine ekledi. En hızlı büyüyen bulut hizmetlerinden biri. Rakamlar bize, müşterilerin pandemiden sonra hala Zoom’a yatırım yapmaya devam edeceğini söylüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir