Asus’un yeni amiral gemisi olacak Zenfone 11 Ultra’nın tüm özellikleri sızdırıldı. İşte Zenfone 11 Ultra’da yer alacak teknik özellikler.

Asus, yeni amiral gemisini kısa bir süre içerisinde piyasaya sürecek. Ancak tanıtım öncesinde yaşanan sızıntı ile cep telefonun tüm özellikleri piyasaya sızdı. Önceki serilerde olduğu gibi güçlü donanımlarla desteklenecek olan telefonda, performans konusunda beklentiler daha da arttı.

Zenfone 11 Ultra Özellikleri Neler?

Zenfone 11 Ultra’da tasarım dili Rog Phone 8’i takip ediyor. Asus’un en çok tutan serilerinden olan Zenfone serisinin en güçlü modeli olacak Zenfone 11 Ultra, satın alma öncesinde 5 farklı renk sunacak. Kameralarda ise önde delikli ekran, arkada ise 3’lü bir kurulum yer alacak.

Zenfone serisi kapsamında Zenfone 11 ve Zenfone 11 Ultra olarak iki modeli piyasaya sunacak Asus, Ultra modelinde standart modele göre daha büyük ekran kullanacak. 6.78 inçlik ekranıyla büyük ekran deneyimi isteyenleri hedefleyecek yeni model büyük ekrana rağmen 2400×1080 çözünürlüğü destekleyecek ve 120 Hz ekran yenilme hızı ile AMOLED panelde görüntüler sağlayacak. Telefonun işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3. Mobil işlemci alanında en yeni modellerden birisi olan Gen 3, 16 GB LPDDR5X RAM ve 512 GB UFS 4.0 depolama alanı ile desteklenecek.

Zenfone 11 Ultra Geliyor! İşte Tüm Özellikleri
Zenfone 10 serisi böyle tanıtılmıştı.

Kamera özelliklerini önemseyenlerde ise ana kamera 50 MP olacak. 3’lü arka kamera kurulumunda ise 13 MP ultra geniş ve 3x optik yakınlaştırma destekli 32 MP telefoto kamera ana kameraya eşlik edecek. 32 MP selfie kamerası ise önde delikli ekranda kullanılacak.

Yüksek özellikleri ile enerji tüketimi de yüksek olacak telefonda bu handikabı ortadan kaldıracak 65W hızlı şarj desteği var. Telefonun batarya kapasitesi ise 5500mAh. Yüksek hızlı şarj ve büyük kapasiteli batarya sayesinde uzun kullanım süreleri elde edilebilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir