YouTube’da reklam sayıları artmaya devam ediyor. Şirket, şimdi geçilemeyen 5’li reklamları entegre etmeye başladı.

YouTube, reklam gösterimlerini arttırmak adına platformdaki reklamlarda değişikliğe gidiyor. Ortaya çıkan yeni reklam seçeneklerinde kullanıcıların geçemediği, 5’li reklamlar yer aldı.  İlk olarak TV uygulamasında görülen reklamların kademeli olarak tüm kullanıcılara sunulduğu öğrenildi.

YouTube’dan eğitim için yeni adım

İzleme deneyimini sekteye uğratabilir

YouTube’da gösterilecek 5’li reklamlar, kullanıcıların izleme deneyiminiz olumsuz etkileyecek. Bu durumdan kurtulmak isteyen kullanıcıların ise tek seçeneği YouTube Premium abonesi olmak. Bilindiği üzere YouTube Premium aboneleri reklamsız bir YouTube deneyimi elde edebiliyor. 16,99 TL’den başlayan fiyatlar ile satışı yapılan YouTube Premium aboneliğinde, YouTube’daki abonelik için önemli bir adım atılmış olacak.

https://twitter.com/LoganC01962550/status/1567976567845830656

YouTube’da abonelik dönemi başlıyor

Abonelik sistemine teşvik için reklamları arttırdığı düşünülen YouTube’da tek seçenek YouTube aboneliği olmayacak. Daha önce de ortaya çıktığı gibi YouTube’da Channel Store olarak adlandırılan yeni özellik ile YouTube dışındaki platformların abonelikleri de astın alınabilecek. Bu kapsamda ise YouTube üzerinden Netflix, HBO Max ya da Disney+ servislerine abonelik oluşturulması mümkün olacak.

iOS için YouTube indir

Android için YouTube indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir