YouTube yorumları uzun bir aradan sonra güncelleniyor. Yeni yorum sekmesi yeniden tasarlandı ve yeniden konumlandırılarak gelecekte yeni özelliklerin kapısını açtı.

YouTube en çok tekrarlan grafiği ekleyecek

YouTube, videonun altında tek bir yorum görüntülemek için video yorumlarının masaüstünde görüntülenme şeklini değiştirir. Ancak, genişlettiğinizde, aşağı kaydırmak yerine oynatma penceresinin sağ tarafında yeni bir masaüstü geri bildirim sekmesi açılır.

şu anda YouTube mobil platformunda oynatma ekranının alt kısmında yorum yapıyor. Bu yoruma dokunursanız, videonun altındaki tüm yorumları gösteren ve ardından atlayabileceğiniz yeni bir yorum paneli açılır. Şu anda, tüm video yorumları masaüstünde VCR altında görüntüleniyor, ancak yakında yalnızca bir yorum görüntülenecek ve bu yoruma tıklamak, tıpkı bir mobil cihazda olduğu gibi videonun sağında yeni bir yorum akışı açacaktır.

Bu değişiklik, kullanıcı deneyimi açısından oldukça mantıklı. ve oynarken yorumlara göz atmayı kolaylaştırın Uygulamada kullanmak için bazı değişiklikler ve yeni bir süreç gerektireceğinden, ilk dönemde bu değişiklikten pek çok kullanıcının rahatsızlık duyacağından şüpheniz olmasın.

Yorumlar sekmesi basitleştirildi, ancak kullanıcılar ilk başta beğenmeyebilir

Kullanıcılar ilk etapta bu değişikliği beğenmeyebilir ancak alıştıktan sonra kullanımı çok daha kolay bulacakları belirtiliyor. Ayrıca, kullanıcıların yorumlar ve oyun arasında etkileşimi sağlamak için okları ve diğer ifadeleri kullanabilecekleri yeni etkileşimli davranışlara yol açacaktır.

Son olarak, bu çok umut verici bir gelişme gibi görünüyor. Ancak özellikle YouTube’da yıllardır bilinen bu tür özelliklerde yapılan değişiklikler genellikle kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. YouTube, yeni özelliğini bu haftadan itibaren kullanıma sunacağını söyledi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir