Video akışı devi YouTube, kullanıcıların bir videonun en çok oynatılan bölümünü izleme ve ona atlama olasılığını duyurdu! Detaylar burada:

YouTube yayıncılarına özel “abonelik hediye etme sistemi” yolda

Video paylaşım platformu YouTube, kullanıcıları için faydalı bir özelliği test etmeye başladı. Bu yenilikle birlikte YouTuber’lar videonun en çok oynatılan kısmını görüp hemen giriş yapacak. Peki bu özelliğin detayları neler ve nasıl olacak? Gelelim haberin detaylarına.

YouTube, en çok tekrarlanan grafikleri ekleyecek!

YouTube, yeni özellikle bir video gönderisinin en çok hangi bölümlerinin tekrarlandığını grafiksel olarak gösterecek. Bu sayede kullanıcılar videonun en sık tekrarlanan kısmına hızlıca atlayabilecekler. Videonun grafikleri yüksek ise bu kısım en çok oynanan alan olacaktır. Google bu özelliği uzun süredir YouTube’da test ediyor. Masaüstü ve mobil kullanıcılar için inovasyonu bugünden itibaren kullanmaya başlayın.

5

Sosyal medya platformu, video bilgilerini daha iyi görüntüleyen ve harekete olanak tanıyan yeni tam ekran modunu da tartıştı.

Bugün şirket, içerik oluşturucular için önemli bir kaynağı daha duyurdu. Yönlendirmeler adlı bir özellikle YouTube, iki içerik oluşturucunun tek bir canlı yayın üzerinden satın alma yapmasına izin verecek. Bu özellik her iki hesaptan da abone topladığı için dikkat çekecektir. İçerik oluşturucular ayrıca insan satın alımlarından gelir elde edebilecekler.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir