Android cephesinde popüler olarak tercih edilen YouTube Vanced uygulamasının kapatılacağı belirtildi. Konuyla ilgili olarak yasal adım atıldı. YouTube Vanced uygulaması Android kısmında sevilen bir YouTube işlemcisi oldu çünkü videolara Google tarafından konulan tüm reklamlar engelleniyor, gerçek siyah tema sunuluyor ve orijinal uygulama içerisinde olmayan pek çok özelleştirilme de sunuluyor. 

Tinder mültecilere için umut ışığı oldu

Bu durum sürpriz olmayacağı gibi Google’ın da pek hoşuna gitmedi ve yasal bir adım atarak uygulamaya engelleme getirdi. Açıklandığı üzere uygulamanın sitesinde yer alan indirme bağlantıları ve YouTube ibareleri yakın zaman içerisinde kaldırılacak. Uygulama için halihazırda indirilen telefonlarda sorunsuz bir şekilde çalışacak ancak daha fazla güncelleme sunulmayacağı için ilerleyen zamanlarda bu durum değişebilir. Büyük ihtimalle bir süre sonra ise Vanced işlevsiz bir hal alacak. 

4

Google bu uygulamayı tercih etmiyor çünkü bilindiği üzere uzun bir süredir. YouTube Premium paketini satmayı tercih ediyor. YouTube Premium paketini satın aldığınız taktirde reklamlar tamamen ortadan kalkıyor. Fakat burada şunu belirtmek gerekir. Premium paket ile reklamlar kaldırılıyor olsa da içerik üretici para kazanmaya hızla devam ediyor. Diğer türlü olarak reklamların kaldırılmasında içerik üretici gelir elde edemiyor. Bilmeyenler için belirtmek gerekirse YouTube Premium paketinin Türkiye’de aylık fiyatı 16,99 TL seviyesinde yer alıyor. Burada yıllık olarak plan sunuluyor. Paketin Türkiye’deki yıllık fiyatı 169,99 TL seviyesinde yer alıyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir