Yakın zamanda kaldırıların YouTube Vanced uygulamasının alternatifi nedir? Videoları reklamsız ve arka planda izlemenin en iyi yolları burada.

Kullanıcılara reklamsız video izleme ve ücretsiz arka planda video oynatma gibi YouTube Premium özelliklerini sunduğu için popüler olan YouTube Vanced uygulaması bir süredir kullanımdan kaldırıldı. Uygulama halen mevcut kullanıcılara açık olmasına rağmen Google’ın radarına girdi.

Son olarak, Google Play Protect, YouTube Vanced’i kullanmaya devam eden kişilere uygulamayı kaldırmaları konusunda uyaran bir bildirim gönderdi. Gelen bilgiler kısa süre önce YouTube’un API’sinde değişiklik yapacağını ve Vanced’i tamamen engelleyeceğini ortaya koydu. Peki alternatif YouTube Vanced uygulamaları nelerdir?

YouTube Premium

Alternatif YouTube Vanced uygulamaları listemizde bir numara tabii ki orijinal içerik platformu YouTube. Platformun sunduğu Premium hizmet istediğiniz içerikleri yasal olarak reklamsız ve yasal olarak izlemenin tek yoludur.

Aylık ve yıllık ödeme imkanı sunan uygulama, öğrencilere çeşitli indirimler de sunuyor. Bu nedenle öncelikle buraya bakmanızı ve halen kapalı olabilecek riskli programlardan uzak durmanızı öneririz. Yine de tehlikeli olabilseler de ücretsiz alternatifler mevcuttur.

YouTube Vanced uygulaması kapanıyor

YouTube Vanced Alternatif Uygulamalar

Google tek bir uygulamaya baksa da aslında YouTube Vanced birkaç seçeneğe sahiptir. Bazıları aynı derecede popüler olsa da biz bu yazımızda size abonelik hizmetinden yararlanabileceğiniz YouTube Premium servisini öneriyoruz. Çünkü pek çok uygulama korsanlık nedeniyle içerik oluşturucuların orijinal çalışmalarına da zarar vermekte. Yine de alternatif uygulamalar için aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz.

UygulamaArtılarıEksileri
NewPipeReklamsız – Arka planda oynatmaGoogle hesabı ile giriş yapılamıyor
SkyTubeReklamsız – Arka planda oynatmaGoogle hesabı ile giriş yapılamıyor
LibreTubeReklamsız – Arka planda oynatmaGoogle hesabı ile giriş yapılamıyor – Beta aşamasında
uYouPlusReklamsız – Arka planda oynatma – iOS desteği – Google hesabı ile girişYükleme sorunları ve uygulama hataları
uBlock Origin ExtensionReklamsız – Arka planda oynatma – Google hesabı ile giriş – PC uyumluweb tabanlı olduğu için video indirme gibi uygulama özelliklerine sahip değil.

Peki sizin düşünceleriniz neler? YouTube Vanced’ın kapatılmasının ardından Premium servisine geçiş yapmayı düşündünüz mü?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir