YouTube Shorts için yenilik geliyor. YouTube, Shorts dışına alınmak istenen videolara logo eklemeye başlayacak. Böylece videolar, filigran olmadan YouTube Shorts dışında kullanılmayacak.

Google için YouTube Shorts bölümü oldukça önemli. Özel fonlar ile desteklenen ve sürekli güncellenen Shorts için yeni bir özellik daha yolda. TikTok’tan görmeye alışkın olduğumuz filigran özelliği bundan sonraki süreçte YouTube Shorts’ta da kullanılacak.

YouTube Shorts yakında reklam almaya başlayacak

YouTube Shorts kullanıcıları bu durumu sevmeyecek

YouTube Shorts’ta içerik oluşturan ve bu içeriklerini farklı platformlarda da kullananlar, YouTube Shorts videolarını bundan sonraki süreçte filigransız olarak aktarmayacak. Arka kapılar bulunabilir ancak bu işlemler artık YouTube üzerinden resmi olarak yapılmayacak.

YouTube’da yenilikler arka arkaya gelecek

YouTube Shorts için logo eklemenin yanı sıra geçtiğimiz günlerde farklı bir yenilik daha gündeme gelmişti. Channel Store olarak adlandırılan özellik ile YouTube’da diğer servislerin aboneliklerinin satılmaya başlanacağı belirtilmişti. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde Google yenilikleriyle Youtube’da hareketli bir süreç başlatacak.

iOS için YouTube indir

Android için YouTube indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir