YouTube Premium ve Music servisleri için Türkiye’de yıllık üyelik hizmeti başlatılacak. Aynı zaman içerisinde bazı ülkelerde de bu şekilde bir adım atıldı. YouTube Premium ve Music servislerine artık Türkiye’de yıllık olarak abonelik işlemi gerçekleştirebilirsiniz. YouTube platformunda yer alan reklamları direk olarak ortadan kaldıran ve farklı imkanlarda sunan Premium abonelik için yıllık olarak 152,99 TL ödeme yapılması gerekiyor.

Bu noktada şunlar aktarılıyor; “12 ay için önden ödeme yaparak indirimli fiyatlardan yararlanın. Otomatik yenilenmez. Tanıtım fiyatlandırması 23 Ocak 2022 tarihinde sona erer.”

2 14

Kişilere bu imkanlar sunulduğunda diğer ülkeler ise ABD, Kanada, Meksika, Brezilya, Rusya, Almanya, Tayland, Hindistan ve Japonya. Reklam gösterilmeden müzik dinleme ve çok daha fazlasını sunan YouTube Music için ise Türkiye’de yıllık olarak 125,99 TL ödeme yapılması gerekiyor. Bu noktada ise şunlar aktarıldı; “12 ay için önden ödeme yaparak indirimli fiyatlardan yararlanın. Otomatik yenilenmez. Tanıtım fiyatlandırması 23 Ocak 2022 tarihinde sona erer.” 

Instagram’a ses getirecek bir özellik geliyor, “takipçiler gizlenebilecek”

Premium üyelik işlemi için aylık olarak abonelik işlemi için şu an 16,99 TL, Music içinse aylık olarak 13,99 TL ödeme yapılması gerekiyor. Bu iki paket için de öğrenciler için özel indirimler yapılıyor. Yıllık abonelik işlemleri ile kullanıcılara önemli bir fiyat avantajı sunan YouTube, dünyanın en büyük ve en önemli platformu olma özelliğini devam ettiriyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlıdır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir