Bir müzik akışı hizmeti olan YouTube Music, medya önerilerine verdiği desteği genişletiyor. Artık YouTube Müzik önerileri Hızlı Ayarlar panelinde görünür hale gelecek.

Artık tek tuşla YouTube’dan YouTube Music’e geçebileceksiniz

Popüler içerik platformu YouTube, müzik dünyasına odaklanan ve milyonlarca kullanıcıya hizmet veren bir müzik akışı hizmetidir. Son dönemlerde pek çok yeni özellik sunan platform, kullanıcılarına daha iyi bir deneyim yaşatmak için hizmetlerine yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

youtube music yeni ozellikler kazaniyor 1

Son olarak, YouTube Müzik, Android 12’nin YouTube Müzik Medya Önerileri özelliğini daha kapsamlı hale getirileceği açıklandı. Youtube müzik indirme programı gibi alternatifler yerine aşağıdaki bağlantı üzerinden youtube music indir adımlarını takip ederek Youtube müzik uygualamasını kurabilirsiniz. Ardından youtube müzik dinle butonları ile müzik keyfinizi başlatabilirsiniz.

iOS için Youtube Music indir

Android için Youtube Music indir

YouTube Music önerilenlerde yakın zamanda çalınan üç parça yer alacak

Kulaklığınızı veya hoparlörünüzü Bluetooth aracılığıyla telefonunuza bağladığınızda YouTube Müzik önerileri otomatik olarak görünür olacak. En son çalınan üç şarkı YouTube Müzik Önerileri özelliği adı altında ana ekranınızda görünecek. Böylece kullanıcıların sevdiği şarkılar arasında geçiş yapmasının kolaylaştırılması hedefleniyor.

youtube müzik indirme programı yerine programdan youtube müzik dinle keyfi yaşayabilirsiniz.
youtube müzik indirme programı yerine programdan youtube müzik dinle keyfi yaşayabilirsiniz.

Ayrıca Hızlı Ayarlar penceresini karşınıza çıkan önerileri dilerseniz ayarlardan 6’ya da çıkarabileceksiniz. Bu sayede sadece bir düğmeye basarak şarkıyı arka planda çalmaya devam edebilirsiniz. Bu özellik, platformun Yeniden Dinle hizmetini andırsa da işlevsellik noktasında kullanıcılar tarafından daha çok sevileceği kesin.

Medya önerilerini kullanmak istemeyen kullanıcılar bu özelliği devre dışı bırakma seçeneğine sahiptir.

Medya önerileri nasıl kapatılır?

Youtube müzik indir bedava!
Youtube müzik indir bedava!
  • Önce telefon ayarlarınıza gidin.
  • Ardından “Ses ve Titreşim” başlığını girin.
  • Bu kısımda Medya seçeneğine giderseniz karşınıza çıkan Medya Önerilerini Göster kısmından kapatabilirsiniz.

YouTube Müzik önerisi şu ana kadar Android 12’de oldukça tutarlı bir şekilde görüntülendi. Şirket son dönemde rekabette öne geçebilmek için her zamankinden daha büyük önerilerde bulunuyor. Android 12’nin medya önerisi özelliği de bu rekabet savaşını destekleyecek şekilde genişletildi. Sonuç olarak, artık YouTube Music önerilerinizi ‘hızlı ayarlar’ kısmında görebileceksiniz. Bu da pek çok kullanıcı için işlevselliği arttıracak bir özellik olacaktır. Güncellemenin ne zaman yayımlanacağı bilinmiyor.

Peki siz YouTube Music hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir