YouTube, YouTube Music’te tek tıklamayla müzik videoları dinlemenizi sağlayan yeni bir klavye kısayolu ekledi.

YouTube Music teması yenilendi

Google YouTube Music uygulamasını daha kullanışlı hale getirmek için bazı yenilikler ekliyor. Özellikle son zamanlarda patlama yaşayan YouTube Music, bu sefer büyük bir kestirme yol aldı. Bu tuş vuruşları sayesinde kullanıcılar artık YouTube’daki müzik videolarını Müzik uygulamasında tek bir tıklama ile dinleyebilecekler.

Yeni eklenen kısayol aslında son iki yıldır umduğumuz şeydi. Neyse ki Google gecikmeli de olsa kullanıcılarını dinledi ve artık YouTube Music’te müzik videoları dinleyebileceğiniz yeni bir kısayol ekledi.

iOS Youtube Music indirmek için
Android Youtube Music indirmek için

YouTube uygulamasına yeni klavye kısayolları eklendi.

artik tek tusla youtubedan youtube musice gecebileceksiniz

Normal şartlar altında, yerel YouTube uygulamasında müzik açmak, YouTube Music ile entegre olmuyordu. Kullanıcının ayrı ayrı müzik dinlemek için ana uygulamadan çıkıp Müzik uygulamasına girmesi gerekir.

Google, kullanıcıları rahatsız eden bu sorunu düzeltti. 2019 yılından beri gündemde olan YouTube Music entegrasyonu, yeni güncelleme ile ana YouTube uygulamasına eklendi. Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, oynatma penceresinde YouTube Music simgesini görüntüleyen bir kısayol tuşu bulunmaktadır. Ayrıca Müzik uygulamasına erişmek için Ayarlar bölümünden erişebileceğiniz başka bir kısayol tuşu olduğunu unutmayın.

Şu anda YouTube uygulamasına eklenen kısayollar herkes tarafından görülmeyebilir. Ancak, bu sunucu tabanlı bir güncelleme olduğundan, herkes bunu hemen kullanabilir.

Peki siz Google’ın kullanıcılara sunduğu bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu özellik işlevselliği arttıracak mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir