YouTube’un YouTube Music platformuna kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak yeni bir özellik eklendi. Bu özellik ile çevrimiçi olarak birkaç seçim yapılabilir.

Artık tek tuşla YouTube’dan YouTube Music’e geçebileceksiniz

YouTube’a ait olan ve diğer müzik platformlarından daha yeni olan YouTube Music, kısa süre önce oynatma listelerinde bir güncelleme yayınlanmıştı. Uygulama deneyimini iyileştirme konusunda oldukça kararlı olan olatform ayrıca web sürümü için de yeni bir güncelleme yayınladı.

Bu güncelleme ile kullanıcılar platformun sunduğu çoklu seçim özelliklerini kullanabilecekler. Ve bu özellik, müzik severleri her seferinde bir şarkı seçmek zorunda kalmaktan kurtarıyor.

YouTube Music çoklu seçim nedir?

Platformun sunduğu bu çoklu seçim özelliği ile kullanıcılar çalma listelerinden veya albümlerden şarkıları tek tek eklemek yerine toplu olarak koleksiyonlarına ekleyebiliyor. Uzun süredir Spotify, Tidal, Apple Music ve Deezer gibi platformlarda bulunan özelliğin, son çıkan YouTube Music’e göre biraz daha yavaş olması, birkaç kullanıcının bu özelliği eleştirmesine neden oldu.

Kullanıcının bu işlevi etkinleştirmek için herhangi bir şey yapmasına gerek yoktur. Albümdeki ilk şarkının veya web sürümündeki çalma listesinin en sağındaki simgesine dokunmanız yeterlidir. Bu sayede karşınıza çıkan çoklu seçim kutularına tıklanarak toplu seçimler yapılabilir. Her geçen gün daha da büyüyen

YouTube Müzik, bu özelliği ile diğer müzik platformlarına biraz daha yaklaşıyor. Peki siz YouTube Music hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir