YouTube’un müzik uygulaması YouTube Music için Recap 2021 yayınlandı. YouTube Music kullanıcıları uygulama üzerinden 2021 yılı etkinliklerini takip edebilecek.

YouTube Music için beklenen açıklama Google’dan geldi. YouTube Music etkinliğinin takip edilmesi adına YouTube Music Recap 2021 güncellemesinin yapıldığı belirtilirken uygulamada yer alan Recap 2021 bölümü üzerinden yıl boyunca uygulama etkinliği görülebilecek. Spotify gibi popüler uygulamalarda da Wrapped gibi farklı isimlerle adlandırılan özellik, YouTube Music kullanıcılarının da kişisel profil bilgilerine ulaşmasına imkan tanıyor.

YouTube Music Recap 2021’de neler var?

Diğer uygulamalarda olduğu gibi YouTube Music Recap 2021 ile kullanıcıların yıl boyunca en çok dinlediği şarkılar, şarkıcılar, en çok beğendikleri, kaç saat müzik dinlediği gibi pek çok farklı istatistiki bilgiler sunuluyor. Genel olarak kullanıcıların YouTube Music dinleme alışkanlıklarının ön plana çıkarıldığı YouTube Music Recap bölümünde, her kullanıcı kendi etkinliğine bağlı olarak “en”lerini öğrenebiliyor. Bu verileri öğrenmek isteyenlerin ise YouTube Music uygulamasını açtıktan sonra uygulamada yer alan özet bölümüne erişmesi yeterli olacak. Böylece YouTube Music özet üzerinden Recap 2021 kapsamındaki tüm verilere ulaşılması mümkün.  Recap 2021 özet bölümünde en çok dikkat çeken kısım ise 100 parçanın sunulması. “En sevdiğiniz şarkılarla müzik yılınızı yeniden yaşayın!” müzik listesi altında kullanıcıların yıl boyunca en çok dinlediği 100 şarkı paylaşılıyor.

Siz de YouTube Music uygulamasına giriş yaparak Recap 2021 kapsamında etkinliğinizi kontrol edebilirsiniz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir