YouTube Müzik, çalınan albümleri ve oynatma listelerini oynatma listelerinize kaydetme özelliğini kullanıma sundu.

YouTube, dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biridir. Her gün milyonlarca insan sosyal medya platformlarına giriş yapıyor. Şirket, kullanıcılara YouTube Music adlı bir müzik akışı hizmeti sunuyor.

YouTube Music birçok kişi tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Müzik hizmetleri, kullanıcılarına daha iyi hizmetler sunmak için kendilerini güncellemeye devam edecek. Şirket, yeni bir güncelleme ile çalma listelerinde “Kaydet” butonunu kullanıma sundu.

YouTube Music, oynatma listesine bir kaydet düğmesi ekledi

YouTube Music, yeni bir güncellemeyle iOS cihazlarda Kaydet düğmesini kullanıma sundu. Geçerli müzik dizisini bir çalma listesi olarak kaydetmek için Kaydet düğmesini kullanabilirsiniz. Bu özellik ilk olarak Google Play Müzik’te tanıtıldı. YouTube, kullanımı daha da kolaylaştırmak için bu düğmeyi müzik hizmetine ekledi.

Ayrıca yeni güncelleme, şirketlerin sıraya albüm ve şarkı eklemesine de olanak tanıyor. Kaydet düğmesini görmek için önce bir albüm veya çalma listesi açmalısınız. Çalma listesi açıldığında, sonraki parçayı görebileceğiniz Sonraki sekmesine geçin. Bu sekme Kaydet özelliğini gösterir.

YouTube Premium ve Music için yıllık üyelik yapılabilecek

YouTube’un yeni kaydetme özelliği, çalma listelerini yeniden adlandırmanıza ve bunları kendi çalma listelerinize eklemenize olanak tanır. Bu özellik, kullanıcıların kitaplıklarını zenginleştirmek için daha fazla çalma listesi eklemesine olanak tanır.

Ülkemizde de kullanıma sunulan özellik tüm dünyayla eş zamanda kullanıcılara sunuldu. Bu tür özellikleri YouTube Müzik uygulamanıza eklemek, hizmeti daha popüler hale getirecektir. Şirket, geçtiğimiz ay YouTube Music Recap 2021’i kullanıcılarına sunmuştu. Spotify Wrapped 2021’e benzer şekilde bu özellik, abonelere 2021’de en çok dinledikleri şarkı ve sanatçıların çalma listelerini sağladı.

Peki düşünceleriniz neler? Yeni “Kaydet” özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıda bir yorum veya görüş bırakmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir