YouTube’un popüler video akış platformu, sadık kullanıcılarını ödüllendiriyor. Şirket bu kullanıcılarına Ücretsiz YouTube Premium sağlayacak. İşte detaylar:

YouTube Premium ve Music için yıllık üyelik yapılabilecek

Birçok kullanıcının keyifle kullandığı YouTube, reklamlar nedeniyle can sıkıcı olabiliyor. Bu nedenle kullanıcılar reklamsız video izlemek için YouTube Premium’a abone olmayı tercih ediyor. Sonuç olarak, YouTube sadık kullanıcılarını ödüllendirir. Bu ödül ile Premium aboneler, ücretsiz YouTube Premium hizmetini altı yıldan fazla kullanmaları durumunda hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Android için Youtube indir
iOS için Youtube indir

Ücretsiz YouTube Premium hizmeti, 2222 günlük abonelikten sonra gelir

YouTube Premium, reklamsız görüntülemenin yanı sıra birçok avantaj sunar. Bu şekilde videoları çevrimdışı veya arka planda oynatabilir ve indirebilirsiniz. Premium kullanıcılarını teşvik etmek isteyen şirket platforma altı yıl abone olan kullanıcıları için Premium hizmetini bir yıl boyunca ücretsiz olarak sunacağını açıkladı.

Bir kullanıcı, YouTube Premium’a 2.222 gün (3.199.680 dakika) abone olduktan sonra Android için YouTube Music’te “Kutlama Zamanı” çağrısı aldığını iddia etti. Bu istek 6 yıl 1 aydan fazla sürecek gibi görünüyor. Kullanıcıya göre, ekranda hediye yağmuru ve konfeti olan bir görüntü belirecek. İşte ekranda yazılanlar:

youtube bazi kullanicilarina ucretsiz premium hizmeti sunuyor

…inanılmaz desteğiniz için teşekkür etmek istiyoruz. Hesabınızda sizin için küçük bir şeyi etkinleştirdik:

YouTube ve YouTube Müzik reklamsız, çevrim dışı ve arka planda. 12 ay ücretsiz. Bu bizden!

Yıllık Premium tarifesine göre bu hizmetin ücreti 169,99’dur. Hizmet, arka planda oynatma, çevrimdışı indirme ve izleme gibi birçok özelliği içerir. Ayrıca Premium hizmetini bir süreliğine ücretsiz deneme yapmak ve özellikleri denemek de mümkündür.

Ancak bazı kullanıcılar, abone başlangıç ​​tarihinin orijinal Google Play Müzik aboneliğini yansıtmadığını iddia ediyor. Bu tarih yalnızca YouTube Music’e geçişi yansıtır. Bu da ücretli kullanımı yansıtmadığını gösteriyor. YouTube Premium’un başlangıç tarihini bulmak için yapmanız gerekenler:

  • Android veya iOS için YouTube’u açın.
  • Ardından sağ üst köşedeki avatara tıklayın.
  • “Premium Avantajınız” seçeneğini seçin.
  • Ardından adınızın altında ‘Üyelikten itibaren’ tarihi görünecektir.

Peki siz YouTube’un bu hamlesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir