Türkiye’nin eğlence ve spor etkinlikleri alanında lider biletleme platformu Biletinial, yapay zeka algoritmalarıyla geliştirilen teknolojisi sayesinde dünya şirketi olma yolunda hızlı adımlar atmakta. Online biletleme konusunda yurtdışında faaliyet gösteren ilk Türk şirketi olan Biletinial, 2023 yılı sonunda Türkiye, Balkanlar, Avrupa ve Brezilya dahil olmak üzere 16 ülkede hizmet verme hedeflemekte.

Biletinial Sinema işletmeleri ve Hedefler

Biletinial, işletmesini üstlenerek deneyim merkezine dönüştürdüğü Biletinial Sinema Salonları’nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni hedeflerini ve projelerini paylaştı. Biletinial CEO’su Ulaş Uslu, teknolojik altyapıları ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla Türkiye’de eğlence ve spor etkinliklerinin yüzde 50’sini satışa sunarak büyük bir başarı elde ettiklerini belirtti. Ayrıca, Türkiye’de en çok ziyaret edilen 200 web sitesi arasında yer aldıklarını ve dünya genelinde ilk 10 binde bulunduklarını vurguladı.

Yerli Unicorn Adayı Biletinial, Yapay Zeka ile 16 Ülkeye açılıyor

Genişleme Planları ve Uluslararası Operasyonlar

Uslu, Biletinial’ın Almanya operasyonunu Ağustos veya Eylül ayında başlatacağını ve yakın dönem planları arasında Brezilya’nın da bulunduğunu açıkladı. ve 2023 yılında Balkanlar, Avrupa ve Brezilya dahil olmak üzere 16 ülkede faaliyet göstermeyi hedeflediklerini belirtti. Uslu ayrıca, uzun vadede 200 ülkede aynı iş modeliyle faaliyet göstermeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Yapay Zeka Destekli Teknoloji ve Büyüme

Biletinial, geliştirdiği yapay zeka destekli teknolojilerle biletleme sektöründe öne çıkan bir şirket olarak tanınıyor. Uslu, 2022 yılında yüzde 250’lik büyüme elde ettiklerini ve Türkiye’nin en yüksek trafiğe sahip online biletleme platformu olduklarını belirtti. Biletinial.com’un aylık 7,5 milyonun üzerinde tekil ziyaretçiye ev sahipliği yaptığını ve Türkiye genelinde en çok ziyaret edilen 200 site arasında yer aldığını da vurguladı. Bu başarıyla birlikte Türkiye’nin unicorn adayı haline geldiklerini ve gurur duyduklarını ifade etti.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir