Pratisyen hekimlere yönelik anlık vaka danışma uygulaması üzerine hizmet sunan For Physician, ilk çıktığı turda Geometry Venture Development ve Alesta Elektronik Teknoloji Yatırım A.Ş. tarafından 7.52 milyon TL yatırım aldı. Bu yatırımla birlikte For Physician hisselerinin %2.5’i Alesta Yatırım’a geçti.

Yusuf Bayram Tuğlu ve Kübra Kablan Tuğlu tarafından geçtiğimiz yıl Haziran ayında kurulan yerli girişim For Physician, uygulamaya üye olan pratisyen hekimlerin karşılarına çıkan vakalarda uzman hekimlerle danışarak yorum hizmeti almalarını sağlıyor.

Pratisyen Hekimlere Online Uzman Hekim Desteği Sunan For Physician, Farklı Ülkelere de Hizmet Sunmaya Hazırlanıyor

For Physician, 5 milyondan fazla pratisyen hekimin ihtiyaç duyduğu tüm yardımcı sistemler için pratisyen hekimlere saniyeler içerisinde hasta danışma ve 7/24 ulaşılabilir online uzman hekim desteği sunuyor. Tüm hekimlerin vakalarına erişim sağlayarak sürekli eğitim imkanı ile doğru tanının konulması ve doğru tedavi yaklaşımının sunulması için sağlık hizmetinin iyileştirmeye olanak sağlıyor. Ayrıca uygulamaya üye olan pratisyen hekimler, önlerine gelen vakalarda uzman hekim yorumu da alabiliyor.

Yerli sağlık girişimi For Physician, 7.52 milyon tl yatırım aldı.
Pratisyen hekimlere online uzman hekim desteği sunan For Physician, aldığı 7.52 milyon TL yatırım ile farklı ülkelere de sağlık hizmeti sunmayı planlıyor.

2022 yılında kurulan ve kısa zaman içerisinde 4.000 vakalık geniş bir vaka kütüphanesine dönüşen For Physician, pratisyen hekimlere saniyeler içinde hasta danışma imkanı sunuyor.

Girişimin aldığı 7.52 milyon TL’lik yatırımı; Avustralya, Kanada ve İngiltere de yer alan sağlık personellerine de uzman hekim desteği sunulmasına yönelik çalışmalarda kullanılması hedefleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir