Türkiye’deki yerli girişim Paket Mutfak 3 milyon dolar yatırım aldı. İşte girişimden son gelişmeler ve yatırım detayları.

Türkiye’de bulut mutfak girişimi olarak adını duyuran Paket Mutfak, önemli bir yatırım aldı. Yatırım turunu 3 milyon dolar ile kapatan Paket Mutfak, 2020 yılında da yatırım alarak önemli bir ivme yakalamıştı. Yeni yatırım turunda ise Nokta Yatırım Holding, İGA (İstanbul Havalimanı) CEO’su Kadri Samsunlu, TikTak kurucusu Ersan Öztürk ve şirketin mevcut hissedarları yer aldı.

Cineshort ilk yatırımını aldı

Paket Mutfak yatırımları 4.3 milyon dolara çıktı

1

2020 yılında alınan yatırımlar ve yapılan son yatırımlarla birlikte Paket Mutfak’a yapılan toplam yatırım 4.3 milyon dolara ulaştı. Yeni yatırımın yanı sıra şirketin Danışmanlar Kurulu’nda da değişikliğe gidildi. Şirkete ilk yatırım yapan 500 Emerging Europe ortağı Enis Hulli ve Boğaziçi Ventures başkanı Agah Uğur kurula dahil edildi.  Yeni yatırımlar sonrasında İstanbul’daki şube sayısını arttırmayı planlayan girişim, böylece daha fazla lokasyonda daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefliyor. Şu anda 6 şubesi ve 8 markası bulunan Paket Mutfak, günlük 1000 sipariş alıyor.

Paket Mutfak kurucu ortağı Tali Şalhon ve Eyhan Nahmiyes tarafından yapılan açıklamalarda girişimin yemek siparişlerindeki tüm süreçleri yürüttüğü vurgulandı. İstanbul’un her bir köşesinde Paket Mutfak kurmak istediklerini ifade eden ortaklar, yeni yatırımların bu anlamda çok önemli olduğunu söyledi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir