İlköğretim öğrencilerine yönelik eğitsel ve gelişim destekleyici oyunlar geliştiren Tunga Games, Türkiye’nin ilk Etki yatırım fonu Founder One’dan 1 milyon TL yatırım almaya hak kazandı.

Tunga Games, ilköğretim öğrencilerine hitap eden, ve çocukların geometrik düşünme becerilerini, temel sayısal becerilerini, işlemsel akıcılıklarını ve matematiksel düşünme becerilerini geliştiren çevreci ve online oynanabilme özelliği olan oyun tasarım şirketidir.

Tunga Games çocukların gelişimine destek oluyor

Tunga Games çocukların gelişimine destek oluyor

Tunga Games, tasarladığı oyunlar ile çocukların hafıza ve problem çözüm yeteneklerini geliştirmenin ve matematiksel becerilerinin yanı sıra; Oyunlar içerisinde çocuklara doğal yaşamın korunmasını, geri dönüşümün önemini, oyun içinde animasyonlar ve mesajlar ile anlatarak erken yaşta çevresel bilincin oluşmasına zemin hazırlamaktadır.

Founder One Yatırım Komitesi Üyesi ve Genel Müdürü Ali Şahin, çocukların analitik ve bilişsel yeteneklerinin ve gelişmesine destek olurken aynı zamanda çevresel bilinçlerinin de oluşmasını sağlayan Tunga Games’e yatırım yapmaktan bir hayli sevinç duyduklarını belirtti.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir