Kullanıcıların Farklı banka hesaplarındaki kazanılan para puanları tek bir uygulamada birleştirerek ve takip edilerek harcanmasını sağlayan Puan Harca, iWallet’tan 1 milyon dolar yatırım aldı.

Kurucu ortaklar Ertuğrul Güler ve Soner Kavlak ikilisi tarafından 2020 aralık ayında kurulan, tüketicilerin farklı banka hesaplarındaki biriken para puanlarını tek bir uygulama üzerinden takip etmelerini yada birleştirerek harcamalarını sağlayan dijital cüzdan uygulaması Puan Harca’ya, esnek e cüzdan uygulaması iWallet 1 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım yaptı.

Şirket Yıl sonunda 1 milyon müşteri hedefliyor

iWallet’dan Aldıkları yatırım ve hizmetleri hakkında açıklama yapan Puan Harca Kurucu Ortağı Ertuğrul Güler verdiği demeçte: “Sunduğumuz teknolojik altyapı ile kullanıcılara hayattaki en önemli kavramlardan ikisini kazandırıyoruz: zaman ve para. Puan Harca olarak, kullanıcıların genellikle kartlarında unutularak silinen puanlarını onlara kazandırıyoruz. World, Axess, Maximum, Bonus, BankKart, Paraf, CardFinans ve Advantage dahil Türkiye’deki tüm bankaların ödül programlarını destekliyoruz. Uygulamayı telefonuna indiren müşterilerimiz; Hepsiburada, Yemeksepeti, Getir, Migros, İstanbulKart, MetropolCard, Carrefour, A101, Amazon, Boyner, Madame Coco gibi yerli yabancı 50’ye yakın markada puanlarını kullanabiliyor. iWallet’tan aldığımız yatırım ile birlikte çok daha fazla tüketiciye kısa sürede erişerek yeni marka anlaşmalarına hız vermeyi amaçlıyoruz. 2023 yılı sonu itibariyle de 1 milyon üyeye ulaşmayı hedefliyoruz. Nihai hedefimiz ise; her banka müşterisinin üyemiz olduğu, puanların yanı sıra bünyemize kattığımız yeni markalarla sürekli kendini geliştiren bir uygulama olmak.” dedi.

Puan Harca bir ilke imza attığını belirtti

Puan Harca ’ya gerçekleştirdikleri yatırım hakkında açıklama yapan iWallet Genel Müdürü Harun Soylu ise, “Şirketlerin çalışanlarına yan haklar sunarak, çalışanlara anlaşmalı binlerce fiziksel ve online mağazada alışveriş imkânı sunan iWallet olarak, sektörümüzde teknoloji geliştiren girişimlere yatırım yapmak önemli bir misyonumuz. Puan Harca da özgün yaklaşımıyla, kullanıcıların genellikle unuttuğu, yararlanma fırsatını kaçırdıkları puanlarını efektif hale getirerek bir ilke imza attı. iWallet olarak, Puan Harca ‘ya yaptığımız yatırımla birlikte, stratejik desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir