Apple, yenilenmiş cihaz satışlarına Yenilenmiş M3 MacBook Pro modellerini de ekledi. İşte ABD’de başlatılan satışlardan ilk detaylar.

Yenilenmiş cihaz satışları son yıllarda markalar tarafından daha fazla önemseniyor. Hem kullanılabilir durumdaki cihazları değerlendirmek hem ekonomik çözüm sunmak hem de dijital atıkların azalmasını sağlamak adına başlatılan yenilenmiş cihazlara M3 MacBook Pro modelleri de eklendi. Apple resmi mağazası üzerinden yenilenen modellerini satışa çıkardı.

Yenilenmiş M3 MacBook Pro Özellikleri Neler?

Resmi mağazada yer alan Yenilenmiş M3 MacBook Pro’lar Ekim 2023’te piyasaya sunulan modeller. Bu nedenle eski olmadığı gibi en yeni donanımlar kullanılıyor. M3 Pro ve M3 Max işlemcilerin kullanıldığı yeni modeller resmi Apple güvencesi ile satın alınabilir durumda. Bugüne kadar yenilenmiş M3 MacBook Pro satışı yapılmazken yenilenen modeller mağazadaki yerini aldı. 14 inç ya da 16 inç ekran seçeneklerine sahip modeller, sıfır ürün fiyatlarına göre daha uygun fiyatlarla satılıyor.

Yenilenmiş M3 MacBook Pro Satışları Resmen Başladı
Yenilenmiş M3 MacBook Pro Satışları Resmen Başladı

Yenilenmiş M3 MacBook Pro Fiyatları Ne Kadar?

İlk olarak ABD’deki kullanıcılara satışa sunulan yeni modellerde normal sıfır ürün fiyatlarına göre 240 dolarlık bir indirim uygulanmış. Mağazada M3 çipli model 1359 dolar fiyatı ile satılıyor.

M3 Pro çipli bir başka MacBook Pro ise 1699 dolarlık etiket fiyatına sahip. Bu modelde M3 çipiyle dikkat çeken Apple, bu modelinde yaklaşık 300 dolarlık indirim imkanı sağlıyor. Bir üst model olan M3 MacBook Pro 16 inçlik versiyonunda ise 380 dolar indirim sağlanıyor. Bu üst modelde ise M3 Pro çip yer alıyor. En çok indirim uygulanan model ise M3 Max çipli MacBook Pro. 480 dolar indirimin uygulandığı model 2719 dolar etiket fiyatına sahip. Yenilenen modeller tamamen Apple uzmanları tarafından elden geçiriliyor. Üstelik 14 gün içerisinde iade imkanı da mevcut.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir