Teknoloji markası Xiaomi’nin gerçekleştirdiği etkinlik ile beraber yeni nesil Xiaomi 12S ailesini resmi olarak gördük. Geçtiğimiz içeriklerde en güçlü modeller olan Xiaomi 12S Pro ve 12S Ultra modellerinin tüm detaylarına baktık. Şimdi ise serinin nitekim daha düşük özelliklere sahip olan Xiaomi 12S modelinin özelliklerine ve fiyat detaylarına bakacağız. Ürün yelpazesini her alanda genişletmeye devam eden Xiaomi’den akıllı telefon pazarını domine edecek olan yeni serisi bir hayli dikkat çekiyor. Yeni Xiaomi 12S modeli Pro ve Ultra modellerde olduğu gibi Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi ile beraber geliyor.

Xiaomi 12S tanıtıldı

13

Bu yeni model 6.28 inç büyüklüğünde 120 Hz FHD+ AMOLED bir ekran paneli ile geliyor. Pro ve Ultra modelinde QHD+ çözünürlüğün olduğunu hatırlatalım. Xiaomi 12S modelinde arka tarafta 3’lü bir kamera sistemi görüyoruz. 50 megapiksellik Sony IMX766 kamera sensörüne ek olarak 13 megapiksel ve 5 megapiksel sensörler ile geliyor. Ön tarafta ise 32 megapiksellik bir selfie kamerasını göreceğiz. Xiaomi 12S işlemci gücü olarak Snapdragon 8+ Gen 1 ile geliyor. Selefine göre bu yeni işlemci yüzde daha hızlı CPU ve GPU performansı ile geliyor. Güç noktasında yüzde 15 daha verimli olan bu modelin watt başına yüzde 20 daha iyi Al performansa sahip olduğunu belirtelim.

Bu yeni cihaz 4 farklı renk seçeneği ile gelirken Gri, mavi, mor ve yeşil renk seçenekleriyle geliyor. Modelin ayrıca 128 GB 8 GB RAM, 256 GB 8 GB RAM, 256 GB 12GB RAM depolama ve RAM seçeneklerini görüyoruz. Modelde ayrıca 4500 mAh büyüklüğünde bir pil yer alırken, bu pil 67W hızlı şarj desteği ile geliyor. Cihazın 598 dolar Avrupa fiyatı ile satışta olacağını belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir