Uncharted serisinden sonraki isim, yeni bir Star Wars oyunu için anlaştığını duyurdu. Bu yeni oyunda Uncharted tarzı bir sinematrik oyun tarzı olacak.

Uncharted serisinin arkasındaki ünlü yazar ve yaratıcı yönetmen Amy Hennig, yeni bir Star Wars oyunu için kolları sıvadı. Amy Hennig’in stüdyosu Skydance New Media, Star Wars oyunu için Lucasfilm Games ile ortaklık kurdu.

Star Wars için bir ilk olan, film açısından zengin bir aksiyon-macera oyunu geliştirmek için en son ortaklık. Diğer Star Wars hikayeleriyle uyumlu bir manzaraya sahip olduğu söylenen yeni oyun, hala hangi karakterlere ve hangi zaman dilimine odaklanacağını bilmiyor.

Uncharted Team, yeni bir Star Wars oyunu geliştirecek

Star Wars oyunları, ilk üç Uncharted oyununun yaratıcı yönetmeni ve baş yazarı Amy Hennig liderliğindeki Skydance New Media tarafından geliştirilecek. Bu, Ragtag projesinin iptal edilmesinden sonra Amy Hennig’in oynadığı ikinci Star Wars projesi olacak.

Yakında 3 yeni Star Wars oyunu çıkacak

Star Wars’un yeni yapımında Hennig’in üzerinde çalıştığı Uncharted oyunlarına benzer sinematik hikayelerin yer alacağı açıklandı. Yeni Star Wars aksiyon ve macera türü, görünüşe göre önceki yapımlardan farklı olacak.

Lucasfilm Games ile Skydance New Media arasındaki anlaşma doğrulanırken, yeni Star Wars oyununun çıkış tarihi açıklanmadı. Uncharted Games’in arkasındaki kişi Amy Hennig, anlaşma hakkında şunları söyledi:

“Star Wars’ı 1977’de gördüğümde 12 yaşındaki beynimi nasıl yeniden şekillendirdiğini, yaratıcı hayatımı ve geleceğimi silinmez bir şekilde şekillendirdiğini sık sık anlattım. Bu galakside sevdiğim etkileşimli hikayeleri anlatmak için Lucasfilm Games ile çalışmaktan çok mutluyum.”

Önümüzdeki senelerde Star Wars hayranlarını bolca yeni yapım beklediğinin de altını çizelim. Jedi: Fallen Order 2‘nin Respawn Entertainment’taki diğer iki oyunla birlikte şu an da geliştirme aşamasında. Ayrıca yakın zamanda Lego Star Wars: The Skywalker Saga’nın yayınlandığını da unutmayalım.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir