Yakın zamanda sunulacak oyunlar arasında Star Wars Jedi Fallen Order serisinin yeni oyunu ve Peter Hirschmann’dan gelecek olan yeni bir Star Wars FPS oyunu da var.

Jedi: Fallen Order ve Apex Legends’ın arkasında bulunan geliştirici Respawn, Star Wars evreninde yaşanan üç yeni video oyunu üzerinde çalışıyor. 2019 yılındaki Fallen Order’ın devam niteliğinde olan bu oyunun yanı sıra Respawn aynı zamanda bir Star Wars birinci şahıs nişancı ve bir strateji oyunu da geliştiriyor. Üç yeni Star Wars oyunu da yakın zamanda sunulabilir. 

Respawn Entertainment üç yeni Stars Wars oyunu üzerinde çalışıyor

12 12

EA, yeni Star Wars Jedi adlı oyunun daha önce Fallen Order ve God of War 3 üzerinde çalışma yapan oyun direktörü Stig Asmussen tarafından yönetileceği belirtildi. Bunun yanı sıra isimsiz FPS oyunu, daha önce orijinal Star Wars: Battlefront oyunlarına, Star Wars: Force Unleashed’e ve ilk Medal of Honor’a katkı sağlayan Peter Hirschmann tarafından yönetiliyor. Oyun şu an için erken geliştirme aşamasındadır. 

Respawn aynı zamanda XCOM ve Civilization serisinin geliştiricileri tarafından kurulan yeni stüdyo Bit Reactor ile işbirliği içerisinde yeni bir Star Wars strateji oyunu üzerinde çalışıyor. Daha önce XCOM 2 ve XCOM: Enemy Unknown’da sanat yönetmeni olarak görev yapan ve aynı zamanda Civilization serisine katkı sağlayan Greg Foerstch projede lider olarak görev yapacak. Hirschmann, “Lucasfilm Games ile yeni bir FPS üzerinde çalışmak benim için gerçekleşen bir rüya gibi” açıklaması yapıldı. Respawn’ın kurucusu ve yeni oyunlar üzerinde denetleme yapacak olan Vince Zampella ise, “Burada, Respawn’da büyük bir Star Wars hayranı olarak bulunuyoruz ve Lucasfilm Games ile yıllardır yapmak istediğimiz yeni oyunlar üzerinde çalışmaktan heyecan duyuyoruz” açıklaması yapıldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir