Donanım pazarının başarılı isimlerinden Asus, bugün ürün seçeneklerine Asus ROG Flow X16 adlı yeni oyun dizüstünü ekledi. Asus ROG Flow X16, hareket halinde yüksek oyun performansı isteyen, bunun için de büyük paralar ayırabilecek kişilere hitap ediyor. 

İsminde de yer aldığı üzere 16 inç ekran özelliğine sahip olan bu ürün, bu ekran 165 Hz yenileme sunuyor. 3 ms tepki süresine sahip olan QHD ekran, mini-LED teknolojisini temel alıyor. Böylelikle kontrast oranı yüksek olan bu cihaz, 1.100 nit parlaklığa çıkabiliyor ve DCI-P3’ün yüzde 100’ünü kapsayarak yüksek renk doğruluğu taşıdığını da gözler önüne seriyor. VESA’nın DisplayHDR 1000 sertifikasını alan ROG Flow X16, en üstte AMD Ryzen 9 6900HS işlemci, Nvidia RTX 3070 Ti ekran kartı, 64 GB 4.800 MHz DDR5 RAM ve 2 TB PCIe SSD depolama özelliğiyle geliyor. 

Genel olarak ise modern bir tasarıma sahip olan ve bunda ince çerçevelerin etkisi oldukça büyük olan dizüstü, üst çerçeveye Windows Hello destekli 1080P kamera konuluyor ve pek çok benzerinden farklı olarak 360 derecelik menteşe üzerine kuruluyor. Bu sayede ise modelin ekranı tam olarak geriye doğru katlanabiliyor. Ekranı dokunmatik olduğundan tablet formunda kullanılabilen oyuncu dizüstü, kalem desteğine de sahip ve bu sayede oyun dışı kullanım alanını da artırıyor. 4K’da 120 Hz aktarımı mümkün kılan HDMI 2.1 öncelikli olmak üzere çok sayıda tam boyutlu port özelliğine sahip olan ve harici XG Mobile eGPU desteğiyle RTX 3080 ya da Radeon 6850M XT ekran kartı ile güçlendirilebilen Asus ROG Flow X16, pek de uygun fiyatlı bir seçenek değildir. Söz konusu bu modelin fiyat etiketi 1.950 dolardan başlıyor ve 2.700 dolara kadar çıkıyor. 

Morgan Stanley kripto para yatırımcılarını uyardı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir