iPhone cihazlara olan benzerliği ile dikkat çeken yeni akıllı telefon LeBest X14 Pro Max ortaya çıktı. Yeni model özelliklerinden ziyade benzerliği ile teknoloji dünyasında gündeme geldi.

Apple, dünyanın en çok satan akıllı telefon şirketleri arasında yer alırken, Samsung ile üst sıralardaki rekabeti uzun yıllardır devam ediyor. Birçok şirket tarafından farklı özellikleri taklit edilen Apple’ın iPhone cihazlarına yönelik taklitler son dönemlerde daha da arttı. Şimdi ise bu benzerliği ile ön plana çıkan ve Çin’de tanıtılan LeBest X14 Pro Max modeli ortaya çıktı. Apple’ın henüz tanıtmadığı iPhone 14 serisinden ismi esinlenilen model, tanıtım posterlerindeki duvar kağıdı benzerliği ile dahi dikkat çekiyor.

LeBest X14 Pro Max tanıtıldı

103

Gövde tasarımı ve kamera modülündeki Pro iPhone modelerine benzeyen bu yeni akıllı telefon, iPhone cihazlardan farklı olarak arka tarafta renkli bir ekran taşıyor. Bu ekran ise bildirimleri görme gibi farklı işlevlere sahip. Pro serisi iPhone’lar gibi 3D yüz tanıma özelliği olmayan cihazda biyometrik güvenlik için parmak izi sensörü yer alıyor. Modelin ayrıca 6.5 inç büyüklüğünde 60 Hz LCD panele sahip olduğunu belirtelim. Dört farklı renk seçeneği ile gelen LeBest X14 Pro Max, Çin pazarı dışında satışta olmayacak. Cihazın satış fiyatının ise 150 dolar seviyesinde olması bekleniyor.

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 14 için ise heyecanlı bekleyiş sürüyor.  

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir