Galaxy S22 kullanıcıları önümüzdeki haftalarda en büyük kamera güncellemesini alıyor. Samsung, üçlü amiral gemisi Galaxy akıllı telefonlar için bir sonraki yazılım güncellemesinin cihazların kamera kalitesini önemli ölçüde artıracağını duyurdu. Özellikle hiper atlamalı çekim yaparken ve QR kodlarını tararken kullanılabilecek birkaç işlev de eklendi. İşte yeni güncellemenin detayları;

Galaxy S22 için One UI 5.0 Beta 2 yayınlandı

Güney Kore’de halihazırda kullanıma sunulan güncelleme, özellikle görüntü kalitesinde kayda değer iyileştirmeler sağlıyor. Samsung, hem fotoğraf hem de video modlarında çekim yaparken belleği ve AI motorunu optimize ettiğini söylüyor. Ayrıca fotoğraf modelindeki HDR ve renk seçenekleri artık daha iyi görüntü çıktısı alıyor.

Samsung ayrıca ultra geniş ve telefoto sensörlerin yanı sıra Haziran yazılım sürümüyle daha önce yalnızca ana kamerada kullanılabilen Pro ve Portre modlarına da çeşitli iyileştirmeler yaptı. Daha da önemlisi, ultra düşük ışığın gerekli tedaviyi daha sonra alması planlanırken, gece modu da aynı yükseltmeyi alacak.

Daha iyi QR kodu taraması

Düzeltmeler açısından, Galaxy kamera artık QR kodlarını daha hızlı ve doğru bir şekilde tanıyacak. Samsung, ilk istemi göz ardı ettikten sonra kodu algılayamadığı kamera uygulamasıyla ilgili önceki sorunu düzeltti. Ayrıca, küçük QR kodlarını tararken kılavuz ekranı büyütülür ve kullanımı daha kolaydır.

Genişletilmiş bir işlev alan başka bir bölüm, telefoto sensör aracılığıyla doğrudan 3x yakınlaştırma desteği ekleyen Hyper Lapse modudur. Son olarak, Koreli şirket astronomik hiper gecikmenin geliştirilmekte olduğunu ve sonraki güncellemelerle ekleneceğini belirtti.

Güncelleme şu anda S901NKSU2AVHB, S906NKSU2AVHB ve S906NKSU2AVHB’nin donanım yazılımı sürümlerine sahip Kore Galaxy S22 modellerine sunuluyor. Samsung, Galaxy S22, Galaxy S22 + ve Galaxy S22 Ultra’nın global modelleri için güncellemenin ne zaman yayınlanacağını belirtmedi .

Peki siz Samsung Galaxy S22 cihazlarına gelen yeni güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir