Galaxy S22 akıllı telefon serisi için Android 13 tabanlı One UI 5.0 Beta 2 yayınlandı. Başlangıç aşamasında Güney Kore, ABD, İngiltere ve Hindistan’daki kullanıcılar Beta sürümü test edebilecek. 

Galaxy S22 için özel ara yüz güncellemesinde çalışmalar devam ediyor. Şirket beta olarak yeni bir versiyonu daha paylaşırken, pek çok hata düzeltmesinin, performans iyileştirilmesinin ve yenilenmiş uygulama simgelerinin yeni sürümde yer aldığı belirtildi.

One UI 5.0 güncellemesi alacak Samsung telefonlar

One UI 5.0 Beta 2 özellikleri neler?

One UI 5.0
One UI 5.0

Yapılan resmi açıklamalara göre yükseltme 3 GB boyutunda. Yeni güncelleme ile kullanıcılar akıllı öneriler sunacak bir widget sistemini test edecek. Kullanıcıların telefon kullanım alışkanlıklarına göre widget önerileri alacağı yeni sistem, telefondaki verimliliği artıracak.

Yeni güncellemede yer alan bir diğer yenilik ise daha önce de gündeme gelen bakım modu olacak. Kullanıcıların telefonlarını tamirde (ya da benzer senaryolarda) koruma altına alınabilmesi adına bakım moduna geçiş yapabilmesi mümkün.

Gizlilik algılama telefonlara eklenen bir diğer yeni özellik olacak. Kredi kartlarından kimlik kartlarına kadar hassas verileri içeren görüntüler kullanıcılar tarafından paylaşılmak istendiğinde koruma altına alınacak ve kullanıcılar konu ile ilgili bilgilendirilecek

Yenilenen uygulama simgesi, yaşam tarzı modu gibi pek çok farklı tasarım yeniliğini de sahip olan güncelleme, Galaxy S22’deki deneyimi daha da iyi hale getiriyor. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir