Rockstar kısa süre önce GTA Trilogy: The Definitive Edition oyununu onayladı. Son olarak yapımın sistem gereksinimleri de açıklandı.

Oyun dünyasının en sevilen yapımlarından Grand Theft Auto (GTA) yeni yapımlarla geri dönüyor.
Rockstar Games, üç eski oyunu modern teknolojiyle harmanlayarak serinin sevenkerinin karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Yüksek çözünürlüklü dokular, artırılmış çizim mesafeleri, yeni animasyonlar ve daha iyi oynama çalışması beklenen GTA Trilogy: The Definitive Edition, GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas’ı içerecek. Haberi sızdırıldığından beri merakla beklenen oyunların sistem gereksinimleri de belli oldu.

GTA Trilogy: The Definitive Edition sistem gereksinimleri

Son zamanlarda ortaya çıkan bilgiler, oyunun 70 dolarlık bir fiyatla cepleri yakacağını ortaya koymuştu. Bugünse GTA Trilogy: The Definitive Edition’ın sistem gereksinimleri ortaya çıktı. Genellikle optimizasyon konusunda başarılı çalışmalar yapan Rockstar Games, oyuncuları yeniden mutlu edecek gibi görünüyor.

GTA San Andreas’daki gizem 17 yıl sonra çözüldü

Minimum:

İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
Bellek: 8GB RAM
Grafikler: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
Depolama: 45 GB kullanılabilir alan

Önerilen

İşletim Sistemi: 64 bit Windows 10
İşlemci: Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
Bellek: 16GB RAM
Grafikler: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
Depolama: 45 GB kullanılabilir alan

Oyunun sızdırılan basın bülteninde ise şu ifadelere yer verilmiş; Üç ikonik şehir, üç destansı hikaye. Orijinal Grand Theft Auto Trilogy’nin türü tanımlayan klasikleri oynayın: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas, yeni nesil için güncellendi, şimdi parlak yeni aydınlatma da dahil olmak üzere kapsamlı geliştirmelerle ve çevresel yükseltmeler, yüksek çözünürlüklü dokular, artırılmış çizim mesafeleri, Grand Theft Auto V tarzı kontroller ve hedefleme ve çok daha fazlası, bu sevilen dünyaları yepyeni ayrıntı seviyeleriyle hayata geçiriyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir