Modern Warfare 2’nin son duyurusu ve ardından gelen Call of Duty online oyunun çevrim içi haritaları sızdırıldı.

Call of Duty 2, Unreal Engine 5 ile tasarlandı

Call of Duty, son yıllarda tek oyunculu hikaye modundan ziyade çevrim içi oynanışa odaklandı. Dolayısıyla bu oyunların en dikkat çekici noktası çok oyunculu kısmıdır. Tek oyunculu kısmın zayıf ve kısa olduğunu serinin son oyunlarında defalarca gördük. Geçen yıl başlayan Soğuk Savaş bunun en güzel örneklerinden biridir.

Bunlar, yakın zamanda duyurulan Call of Duty oyunu ve yakın zamanda duyurulan ve 2024’te piyasaya sürülmesi planlanan Modern Warfare 2 için bir harita görüntüsünün sızdırılmış bir görüntüsüdür. Harita hakkında çok fazla bilgi yok ancak ekran görüntüleri size haritanın nasıl görüneceğine dair bir fikir veriyor.

Call of Duty yeni haritaları internette yayınlandı

 ‘orange man’ isilmli bir kullanıcının Twitter’da paylaştığı fotoğraflar Modern Warfare 2’ye ve 2024’te çıkacak isimsiz CoD oyununa ait. Toplamda 3 haritanın sızdırıldığını görebilirsiniz. Bunlardan ikisi 2024 oyununa, biri de yakında öğreneceğimiz Modern Warfare 2’ye ait. Bu görseller kartların “yükleme” aşamasının arka planı olduğu için her kart için görsellere ulaşmak mümkün olmadı. Paylaşım kullanıcıları, daha fazla kart şarj ekranı tasarlandığında bunları da paylaşacaklarını ekledi.

Modern Warfare’de büyük ihtimalle yarış pistinde geçecek olan Grandprime’ı göreceksiniz. Aşağıdaki haritalar 2024 oyunundan:

yeni goruntuler online call of duty haritalarini ortaya cikardi
yeni goruntuler online call of duty haritalarini ortaya cikardi 1

28 Ekim’de çıkacak olan yeni Modern Warfare 2, tanıdık bir hikayeyle çevrim içi modu da öne çıkaracak. Aslında orijinal oyunun orijinal modu da oldukça eğlenceliydi ancak zamanla günümüz standartlarını karşılayamadı. İzleyeceğimiz yeni oyunun bu konudaki çelişkileri gidereceğini ve bize tekrar keyifli bir deneyim yaşatacağını umuyoruz.

Bu oyun için sistem gereksinimleri resmi olarak açıklanmasa da ortalıkta dolaşan söylentilere göre şu özelliklerin gerekli olacağını söyleyebiliriz:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5 8400 veya AMD Ryzen 3 3300X
  • Grafikler: Nvidia GeForce 1060 3GB veya AMD Radeon RX 580 4GB
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Depolama: 175 GB
  • DirectX 12 Uyumlu Grafik Kartı

Peki siz Call of Duty yeni haritaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir